20 берез. 2015 13:26

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Влада
0

97

0

Екс-колеги Кривопішина відмовились виконувати накази «Укрзалізниці»

Екс-колеги Кривопішина відмовились виконувати накази «Укрзалізниці»

 Південно-західна залізниця відмовилась виконувати накази


Екс-колеги Кривопішина відмовились виконувати накази «Укрзалізниці»

 Південно-Західна залізниця відмовляється виконувати наказ в. о. гендиректора «Укрзалізниці» Максима Бланка про звільнення керівного складу Південно-Західної залізниці.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби ПЗЗ.

«Південно-Західна залізниця інформує що в.о. генерального директора Укрзалізниці Бланком М.І. 19.03.2015 р. видано злочинні накази про звільнення з 19.03.2015 р. керівного складу Південно-Західної залізниці», - йдеться в повідомленні.

«Враховуючи той факт, що злочинним керівництвом Укрзалізниці видаються незаконні накази з даного часу трудовим колективом Південно-Західної залізниці не приймаються до виконання накази та розпорядження УЗ. Дане право колективу залізниці гарантовано статтею 60 Конституції України, якою встановлено, що ніхто не зобов'язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази», - йдеться в повідомленні.

Наказами від 19 березня гендиректор «Укрзалізниці» Максим Бланк звільнив з керівних посад сімох чиновників Південно-Західної залізниці.

Як відомо, раніше А. Яценюк відсторонив від посади директора ПЗЗ Олексія Кривопішина і попросив правоохоронні органи зайнятись перевіркою його діяльності.

ВИННИЦА.info