14 лип. 2011 16:41

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Місто
0

84

0

Екс-перший заступник вінницького губернатора Коровій пішов у зами до Гройсмана

Екс-перший заступник вінницького губернатора Коровій пішов у зами до Гройсмана

А перший заступник мера Вінниці Іван Михайлюк - на пенсію, замість нього тепер Володимир Кістіон


Екс-перший заступник вінницького губернатора Коровій пішов у зами до Гройсмана

Мер Вінниці Володимир Гройсман звільнив з посади першого заступника міського голови Івана Михайлюка, призначивши замість нього Володимира Кістіона.

Про це Гройсман повідомив 14 липня під час засідання виконавчого комітету Вінницької міської ради.

64-річний Іван Михайлюк, який працював заступником мера Вінниці з 2000 року, а на посаді першого заступника – з травня 2002 року звільнений у зв’язку із виходом на пенсію, але надалі працюватиме у структурі міської влади як член виконкому та радник мера.

Екс-перший заступник вінницького губернатора Коровій пішов у зами до Гройсмана

На засіданні міськвиконкому Володимир Гройсман вручив Івану Михайлюку почесну відзнаку міського голови «За заслуги перед містом».

Наступником Михайлюка на посаді першого заммера став 46-річний Володимир Кістіон, який з червня 2008 року займає посаду заступника мера з питань житлово-комунального господарства.

 Екс-перший заступник вінницького губернатора Коровій пішов у зами до Гройсмана - фото 2

Окрім того, з 14 липня заступником Володимира Гройсмана з фінанси-економічних питань працюватиме 46-річний Валерій Коровій, який з 2000 року працював заступником голови Вінницької обласної адміністрації, а з травня 2006 року по липень 2010 – першим заступником вінницького губернатора.

«За останні роки Вінниця активно розвивається в усіх сферах. Для мене запрошення працювати у команді Володимира Гройсмана – це розуміння того, що потрібно буде вирішувати завдання нового рівня. І я буду намагатись докласти усіх зусиль, спираючись на свої знання та досвід, щоб виправдати цю довіру,» - зазначив Валерій Коровій під час свого представлення.

 Екс-перший заступник вінницького губернатора Коровій пішов у зами до Гройсмана - фото 3

Нагадаємо, що у листопаді 2010 року новообрана Вінницька міська рада перезатвердила Івана Михайлюка на посаді першого заступника Вінницького міського голови, а Володимира Кістіона, Андрія Реву, Сергія Матусяка, Володимира Слишинського та Валентину Балицьку – на посадах заступників мера Вінниці.

ВИННИЦА.info


0
0