29 трав. 2018 09:39

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

123

0

«EUROWOMAN 2018: Жінка Року»: Людмила Станіславенко отримала Міжнародне визнання

«EUROWOMAN 2018: Жінка Року»: Людмила Станіславенко отримала Міжнародне визнання

 «EUROWOMAN 2018: Жінка Року»: Людмила Станіславенко отримала Міжнародне визнання


«EUROWOMAN 2018: Жінка Року»: Людмила Станіславенко отримала Міжнародне визнання

 Успішні жінки з України та світу зібралися в Одесі на дводенний тренінг, аби поділитися своїми життєвими історіями. Впродовж двох днів учасниці VI Міжнародного жіночого бізнес-форуму «EUROWOMAN 2018» обговорювали роль жіноцтва у різних напрямках розвитку держави та світових процесах. Цьогоріч спікери відмовились від глянцевих історій успіху й поділилися відвертими історіями про невдачі та способи їх подолання. Своїми виступами вони вкотре продемонстрували, що для того, аби досягнути мети потрібно не лише багато працювати, а й не здаватися на шляху до своєї мрії.

Однією з учасниць бізнес-форуму стала депутатка Вінницької обласної ради та голова благодійного фонду Людмила Саніславенко. За її словами учасниці мали можливість не лише перейняти досвід одна одної, а й знайти партнерів для реалізації спільних проектів.

- Впродовж двох днів на нас чекала насичена програма та багато цікавої інформації. Модератори запросили спікерів, які говорили про новації в галузі нетворкінга, хмарні технології й інші технології, які сьогодні активно втілюються в життя. Учасниці форуму - жінки, яким вдалось досягнути вершин у найбільш затребуваних сферах діяльності, вони надзвичайно різні, проте їх об’єднує наполегливість й бажання допомогти оточуючим.

«EUROWOMAN 2018: Жінка Року»: Людмила Станіславенко отримала Міжнародне визнання

Людмила Анатоліївна розповіла, що учасниці Клубу Успішних Жінок активно займаються благодійною діяльністю й реалізують креативні проекти в різних населених пунктах України.

- Звичайно впродовж року, кожна з нас організовує десятки, а то й сотні благодійних заходів. Наприклад, нещодавно ми разом провели акцію, яка мала на меті об’єднати всіх нас навколо любові до нашої неньки України. Всеукраїнська акція «Подарунок новонародженому» була приурочена до Дня вишиванки. Перший вишитий оберіг для своїх діток отримали мами у Вінниці, Львові, Одесі, Києві, Краматорську та інших містах України. Під час благодійного вечора, який проходив в рамках бізнес-форуму, відбувся благодійний аукціон. Виручені кошти будуть передані малюкам із соціально не захищених верств населення.

«EUROWOMAN 2018: Жінка Року»: Людмила Станіславенко отримала Міжнародне визнання - фото 2

Завершився VI Міжнародний бізнес-форум «EUROWOMAN 2018» церемонією нагородження найкращих. Конкурсна комісія впродовж року слідкувала за діяльністю учасниць Клубу Успішних Жінок й визначила п’ятірку, яка брала активну участь у суспільному та політичному житті країни. Вінничанка Людмила Станіславенко стала однією з переможниць рейтингу «EUROWOMAN 2018: Жінка Року».

- Щодня кожна з нас долає перепони на шляху до успіху. І я переконана, що усі учасниці були гідні перемоги. Адже клуб, який нас об’єднує має на меті показати оточуючим, що жінки можуть реалізуватися не лише, як гарні мами й господині, а й як успішні коучі, лідери великих корпорацій, політичні діячки й при цьому не забувати про благодійність.

Окрім Людмили Анатоліївни переможцями конкурсу стали: власниця бізнесу, освітянка, жінки, які опікуються навчальним процесом на Сході України, успішна бізнес-тренерка та консул Литовської республіки в Одесі.

«EUROWOMAN 2018: Жінка Року»: Людмила Станіславенко отримала Міжнародне визнання - фото 3

«EUROWOMAN 2018: Жінка Року»: Людмила Станіславенко отримала Міжнародне визнання - фото 4

«EUROWOMAN 2018: Жінка Року»: Людмила Станіславенко отримала Міжнародне визнання - фото 5

«EUROWOMAN 2018: Жінка Року»: Людмила Станіславенко отримала Міжнародне визнання - фото 6

Матеріали надано Людмилою Станіславенко