19 серп. 2015 13:34

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Культура
0

33

0

Фестиваль джазу у Вінниці збере зірок з Німеччини, Австрії і США

Фестиваль джазу у Вінниці збере зірок з Німеччини, Австрії і США

 У Вінниці відбудеться джазфестиваль


Фестиваль джазу у Вінниці збере зірок з Німеччини, Австрії і США

 Джазфестиваль знову повертається у Вінницю. Після року перерви, свято вишуканої музики запрошує вінничан у залу ТРК «Вінтера» 19 та 20 вересня.

Про це інформують організатори на сайті фестивалю.

Вже відома програма «VINNYTSIA JAZZFEST-2015» і вона, як завжди, надзвичайно різноманітна та цікава. На любителів джазу чекатимуть приємні творчі новинки та нові зіркові зустрічі з кращими музикантами Швеції, Естонії, Литви, Австрії, Німеччини, Вірменії та США. А розпочинатимуть та завершуватимуть фестивальні виступи зірки України! Всього шість концертів у перший день фестивалю та три у другий. А перед ними джазуватимуть просто неба на площі Театральній, тут виступлять переможці Всеукраїнського конкурсу молодих джазових виконавців.

На фестивалі ви почуєте джазові стандарти від Оксани Славної та вінницького квінтету, чисто скандинавський саксофонний квартет, естонське джаз-рокове тріо, найкрутіший джаз-бенд Литви, акустичний дует з Австрії, неймовірних німців з феєрверком джаз-фанку, вірменську музику у суміші з джазом та world-musicвід AuthenticLightOrchestra, оригінальний джаз просто з серця Америки та, на завершення – десяток українських красунь, що вміло імпровізують – київський колектив FreedomJazz.

Вже скоро квитки на всі концерти фестивалю можна буде придбати у касі концертної зали «Райдуга». 

ВИННИЦА.info

title