3 лип. 2013 15:04

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:56
Влада
0

81

0

Головного реєстратора Вінниччини Надольного звільнили

Головного реєстратора Вінниччини Надольного звільнили

Міністерство юстиції звільнило Івана Надольного з посади начальника Реєстраційної служби Головного управління юстиції у Вінницькій області, і тепер посада є вакантною


Головного реєстратора Вінниччини Надольного звільнили

Міністерство юстиції 3 липня звільнило Івана Надольного з посади начальника Реєстраційної служби Головного управління юстиції у Вінницькій області.

Про це повідомили у відділі кадрів Головного управління юстиції у Вінницькій області.

За повідомленням, Надольного звільнено з посади з 3 липня.

Наразі посада начальника Реєстраційної служби Головного управління юстиції у Вінницькій області є вакантною.

Нагадаємо, що на початку червня начальник реєстраційної служби обласного управління юстиції у Вінницькій області Іван Надольний став фігурнатом скандалу з вживанням алкоголю на робочому місці.

Після цього голова Державної реєстраційної служби Дмитро Ворона без попередження прибув до Вінниці, аби перевірити наскільки область готова до виконання нових функцій з реєстрації бізнесу.

1 липня вранці стало відомо що державні реєстратори Реєстраційної служби Вінницького міського управління юстиції не змогли розпочати прийом відвідувачів в Центрі адмінпослуг «Прозорий офіс» та його територіальних відділеннях.

Мер Вінниці Володимир Гройсман негативно оцінив роботу як керівника реєстраційної служби, так і зміненої системи в цілому.

ВИННИЦА.info


0
0