15 квіт. 2014 13:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Місто
0

32

0

Громадяни можуть скупитись до Великодня у Вінницьких виробників

Громадяни можуть скупитись до Великодня у Вінницьких виробників

В Експоцентрі Вінницької торгово-промислової палати відбудеться V міжрегіональна виставка «Великодній ярмарок»


Громадяни можуть скупитись до Великодня у Вінницьких виробників

6 – 18 квітня у Вінниці відбудеться V міжрегіональна виставка «Великодній ярмарок». Захід пройде в Експоцентрі Вінницької торгово-промислової палати. Особливістю ярмарку є те, що він проходить у рамках проекту «Купуй Вінницьке» на підтримку місцевих товаровиробників.

Про це повідомляє департамент в справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

V міжрегіональна виставка «Великодній ярмарок» відкриється 16 квітня об 11 годині у Експоцентрі Вінницької торгово-промислової палати. Вона триватиме три дні. Тут вінничани зможуть придбати ковбасні вироби, м'ясну, рибну, молочну, консервну продукцію. Також на ярмарку продаватимуть хлібобулочні та кондитерські вироби, мінеральні води і безалкогольні напої, соки, каву, чай, бакалію, олію, заморожені продукти, морозиво. Крім того, тут можна буде придбати як готову паску, так і інгредієнти, з яких можна самому її спекти. А ще вінничани та гості міста, які завітають на ярмарок, зможуть купити великодні сувеніри та продукцію легкої промисловості.

«Великодній ярмарок» проходить в рамках проекту «Купуй Вінницьке», який був започаткований ще у 2008 році. Проект покликаний підтримувати місцевих товаровиробників та популяризувати місцеву продукцію. І входить до заходів Програми економічного і соціального розвитку міста, затверджених рішенням Вінницької міської ради.

З самої Вінниці на ярмарку буде представлена продукція Вінницької харчосмакової фабрики, ВАТ «Олійножирового комбінату», торгових марок «Бріз» та «Тріал», товариства «Подільський край» тощо. Також тут можна буде придбати продукцію з районів Вінницької області, зокрема, з Козятина, Літина, Хмельника, Вінницького району.

«У виставці «Великодній ярмарок» візьмуть участь більше 70 організацій та приватних підприємців. Взагалі подібні ярмарки вже стали доброю традицією. Вони збирають багато відвідувачів, адже на них вінничани можуть купувати якісну продукцію за цінами виробників. Крім того, на ярмарку, покупці можуть дегустувати продукцію», – каже начальник відділу торгівельного, побутового обслуговування та громадського харчування департаменту адміністративних послуг міської ради Людмила Перова.

ВИННИЦА.info

 


0
0