26 жовт. 2014 15:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Влада
0

48

0

Гройсман голосував у Вінниці, Олійник в Томашполі

Гройсман голосував у Вінниці, Олійник в Томашполі

На які дільниці прийшли перші особи держави і Вінниччини  

 


Гройсман голосував у Вінниці, Олійник в Томашполі

26 жовтня на позачергових виборах народних депутатів Віце-прем’єр-міністр України Володимир Гройсман голосував у рідній Вінниці. Голова Вінницької облдержадміністрації Анатолій Олійник теж голосував на своїй батьківщині - в смт. Томашпіль на Вінниччині.

«На виборчій дільниці у Вінниці – місті, де народився, прописаний, де завжди голосував і голосуватиму надалі», - підписав пост на своїй сторінці в соцмережі В. Гройсман.

Гройсман голосував у Вінниці, Олійник в Томашполі

Гройсман голосував у Вінниці, Олійник в Томашполі - фото 2

«У цей вирішальний для всіх нас день важливо, щоб люди зробили свій вибір демократично і вільно, і щоб ця довіра, яка буде віддана політичним партіям і кандидатам, була на сто відсотків виправдана.
Перше, що треба буде зробити новій Раді – зняти недоторканість з депутатів. Це питання принципове, адже в нашій країні не повинно бути людей, на яких закон має окремий вплив. Усі мають бути рівними, і це дуже важливий крок до наведення порядку в країні.
І реформи. Переконаний, що ці вибори - початок позитивних змін у нашому житті», - зазначив В. Гройсман.

Голова Вінницької облдержадміністрації Анатолій Олійник у першій половині дня теж проголосував, але не у Вінниці. Він їздив у Томашпіль щоб мати змогу обрати і кандидата-мажоританрника по 15 ОВО. Про це губернатор повідомив під час прес-конференції.

 Гройсман голосував у Вінниці, Олійник в Томашполі - фото 3

 Гройсман голосував у Вінниці, Олійник в Томашполі - фото 4

ВИННИЦА.info


0
0