19 листоп. 2014 13:48

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Політика
0

38

0

Гройсман: Перше засідання нової Ради відбудеться 27 листопада

Гройсман: Перше засідання нової Ради відбудеться 27 листопада

 Гройсман також звернувся до ЦВК з проханням організувати роботу таким чином, щоб 27 листопада можна було проводити засідання парламенту


Гройсман: Перше засідання нової Ради відбудеться 27 листопада

 Керівник депутатської групи з підготовки першого засідання Верховної Ради України 8-о скликання Володимир Гройсман повідомив, що перше засідання новообраного парламенту відбудеться 27 листопада.

про це Володимир Гройсман сказав під час брифінгу.

«Ми сьогодні розглянули надзвичайно важливе питання і консолідовано ухвалили по ньому рішення... Перше засідання українського парламенту відбудеться 27 листопада», - сказав Гройсман.

Він додав, що для цього необхідно здійснити підготовчу роботу, і сьогодні було визначено підгрупи, які опікуватимуться організаційними питаннями щодо підготовки засідання.

Гройсман також звернувся до Центральної виборчої комісії з проханням організувати роботу таким чином, щоб 27 листопада можна було проводити засідання парламенту.

Крім того, він звернувся до обраних на останніх виборах депутатів з тим, щоб вони прискорили оформлення необхідних документів та подання їх до ЦВК.

Володимир Гройсман також повідомив, що наступне засідання підготовчої групи відбудеться завтра о 15 годині.

Раніше спікер Ради сьомого скликання Олександр Турчинов прогнозував. що перше засідання нового парламенту відбудеться 2 грудня.

УНІАН


0
0