9 черв. 2011 15:31

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Місто
0

40

0

Гройсман відкрив у Вінницькій Вежі центр туризму

Гройсман відкрив у Вінницькій Вежі центр туризму

У Вінниці запрацював «Подільський туристично-інформаційний центр», який надаватиме послуги по зустрічі та супроводу гостей, наданню інформації про музеї, готелі, ресторани та кав'ярні, туристичні маршрути та транспорт


Гройсман відкрив у Вінницькій Вежі центр туризму

9 червня у Вінницькій Водонапірній башті в сквері Козицького, що є одним із символів міста, відбулось відкриття комунального підприємства «Подільський туристично-інформаційний центр».

Відкривав вінницьку "туристичну меку" особисто мер Вінниці Володимир Гройсман у супроводі свого заступника Валентини Балицької та секретаря міськради Сергія Моргунова.

"Нам є що показати не лише у Вінниці, а й у Вінницькій області, адже місто має значний туристичний потенціал. Сьогодні все більше людей приїжджають до Вінниці з тим, аби подивитися наше місто, відчути нашу гостинність. Вінниця повинна відкрити усі свої найкрасивіші сторони для того, аби люди, які приїжджають до нашого міста, повертались знову і знову", - сказав під час урочистого відкриття Володимир Гройсман й подарував підприємству настінний годинник, який одночасно показує час у Києві, Москві, Лондоні та Нью-Йорку.

Робота "Подільського туристично-інформаційного центру" відрізнятиметься від туристичних операторів і агенцій - працівники центру будуть підібрати екскурсії для туристичних груп будь-якого віку, надаватимуть необхідну консультацію з питань туризму та здійснюватимуть супровід груп та туристів, які приїжджатимуть до обласного центру знайомитися із історичними пам'ятками.

Як повідомив начальник відділу у справах молоді та туризму Вінницької міської ради Руслан Анфілов, для більшості подорожуючих такий центр є стандартом розвинених міст, де можна отримати перевірену та достовірну інформацію та якісні туристичні послуги.

"Центр надаватиме послуги по зустрічі та супроводу гостей Вінниці, наданню інформації про музеї, готелі, ресторани та кав'ярні, туристичні маршрути та транспорт. Крім того, до переліку послуг, які надаватимуться у центрі, входить бронювання готелів, продаж квитків та сувенірів, організація всіх видів колективних та індивідуальних екскурсій, в тому числі і трамваєм-кав'ярнею «Везунчик» тощо». Окрім цього, у центрі можна буде підібрати та придбати туристичні путівки для подорожей Україною та за кордон", - зазначив він.

Подільський туристично-інформаційний центр працюватиме і як «візит центр» для зустрічі та супроводу гостей міста, і як екскурсійне бюро, і як туристична агенція. Координує діяльність центру відділ у справах молоді та туризму Вінницької міської ради. Лише за підготовчий місяць працівники центру успішно прийняли 4 іноземні делегації, організували 12 екскурсій для школярів та 5 екскурсій для студентів, відправили 3 колективи у подорожі до Польщі. Трамвай-кав'ярня «Везунчик» щосуботи виходить у рейс, а стильні та красиві стюардеси розповідають про наше місто.

 Гройсман відкрив у Вінницькій Вежі центр туризму

 Гройсман відкрив у Вінницькій Вежі центр туризму - фото 2

 Гройсман відкрив у Вінницькій Вежі центр туризму - фото 3

Гройсман відкрив у Вінницькій Вежі центр туризму - фото 4

 Гройсман відкрив у Вінницькій Вежі центр туризму - фото 5

 Гройсман відкрив у Вінницькій Вежі центр туризму - фото 6

 Гройсман відкрив у Вінницькій Вежі центр туризму - фото 7

 Гройсман відкрив у Вінницькій Вежі центр туризму - фото 8

 Гройсман відкрив у Вінницькій Вежі центр туризму - фото 9

 Гройсман відкрив у Вінницькій Вежі центр туризму - фото 10

 Гройсман відкрив у Вінницькій Вежі центр туризму - фото 11

 Гройсман відкрив у Вінницькій Вежі центр туризму - фото 12

 Гройсман відкрив у Вінницькій Вежі центр туризму - фото 13

 Гройсман відкрив у Вінницькій Вежі центр туризму - фото 14

 Гройсман відкрив у Вінницькій Вежі центр туризму - фото 15

 Гройсман відкрив у Вінницькій Вежі центр туризму - фото 16

 Гройсман відкрив у Вінницькій Вежі центр туризму - фото 17

 Гройсман відкрив у Вінницькій Вежі центр туризму - фото 18

ВИННИЦА.info


0
0