30 верес. 2014 16:41

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Політика
0

38

0

Хорт не складе конкуренцію Порошенку на виборах

Хорт не складе конкуренцію Порошенку на виборах

ЦВК відмовила в реєстрації кандидатом в депутати Юрію Павленку на ОВО №12

 


Хорт не складе конкуренцію Порошенку на виборах

29 вересня Центральна виборча комісія відмовила в реєстрації кандидату в народні депутати Юрію Павленку в одномандатному виборчому окрузі №12.

Про це йдеться у відповідній постанові ЦВК.

До ЦВК 24 вересня надійшла заява Юрія Павленка про самовисування разом з іншими документами щодо реєстрації його кандидатом у народні депутати України в ОВК №12.

Як з’ясувалось, заява Юрія Павленка не містила зобов’язання у разі обрання його депутатом припинити діяльність, яка відповідно до Конституції та законів України несумісна з мандатом народного депутата України, або зазначення, що така діяльність ним не здійснюється.

ЦВК прийняла рішення відмовити в реєстрації кандидату у народні депутати України Юрію Павленку в одномандатному виборчому окрузі №12.

Як відомо, кандидатами в депутати на ОВК № 12 зареєстровано 7 кандидатів, висунутих політичними партіями – Олексій Порошенко (Партія «Блок Петра Порошенка»); Сергій Сітарський (Батьківщина); Олександр Слободянюк (Об’єднання «Самопоміч»); Володимир Сич (Радикальна партія Олега Ляшка); Валентин Дідур (Партія Сергія Тігіпка «Сильна Україна»); Іван Бондарчук (Комуністична партія); Микола Болтак («Блок лівих сил»).

ВИННИЦА.info

 

 

 


0
0