17 верес. 2014 13:58

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Політика
0

63

0

Хто першим нагострив лижі на Раду через мажоритарку Вінниччини

Хто першим нагострив лижі на Раду через мажоритарку Вінниччини

ЦВК зареєструвала 5 самовисуванців на виборчих округах Вінницької області


Хто першим нагострив лижі на Раду через мажоритарку Вінниччини

Центральна виборча комісія зареєструвала п’ять кандидатів у народні депутати на одномандатних виборчих округах у Вінницькій області, які йдуть на вибори як самовисуванці.

Відповідна інформація міститься на сайті ЦВК.

Тож першими зареєструвались депутат Вінницької облради, голова райдержадміністрації, пенсіонер, заступник директора одного з підприємств та тимчасово непрацюючий.

Троє з кандидатів зареєстровані на одномандатному виборчому округу №14 (місто Жмеринка, Барський, Жмеринський, Літинський, Тиврівський райони).

42-річний Микола Дикий народився в селі Городище Літинського району, протягом останніх п’яти років проживає на території України. Має вищу освіту. Пенсіонер. Член Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка", проживає в смт Літин.

55-річний Борис Мацюк - народився в селі Мартинівка Барського району. Освіта вища. Працює заступником директора, ТОВ "Інкор". Безпартійний. Проживає в місті Києві.

39-річний Віталій Молдован - народився в селі Тарасівка Жмеринського району.

Оосвіта вища. Тимчасово не працює. Член Політичної партії "УДАР (Український Демократичний Альянс за Реформи) Віталія Кличка". Проживає в місті Жмеринка.

В одномандатному виборчому окрузі №13 (міста Козятин, Хмільник, Калинівський, Козятинський, Хмільницький райони) кандидатом в нардепи зареєстровано 42-річного Юрія Яремчука, який є депутатом Вінницької облради. Яремчук безпартійний. Має вищу освіту. Тимчасово непрацюючий. Проживає в місті Вінниці.

Одномандатний виборчий округ №17 (місто Ладижин, Бершадський, Гайсинський, Теплицький, Тростянецький райони). Кандидатом зареєстрований 59-річний Василь Романюк – народився в селі Карабелівка Теплицького району. Працює на посаді голови Теплицької районної державної адміністрації. Член політичної партії Народний Рух України. Проживає в смт Теплик.

Одному з самовисуванців, 16 вересня ЦВК відмовила в реєстрації кандидатом у народні депутати на ОВК №16 - С. В. Закрицькому.

ВИННИЦА.info

 


0
0