3 верес. 2014 10:44

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Влада
0

36

0

Хто з молодих вінничан може стати радником губернатора

Хто з молодих вінничан може стати радником губернатора

Молодим вінничанам оголосили умови конкурсу на посаду радника  


Хто з молодих вінничан може стати радником губернатора

Голова Вінницької обласної державної адміністрації Анатолій Олійник анонсував проведення конкурсу на здобуття посади радника голови.

Сьогодні на сторінці в соцмережі Анатолій Олійник опублікував умови конкурсу.

«Для з’ясування рівня фахової підготовки та бажання працювати на благо громади Вінниччини чекаю пропозиції та аналітичні записки від молоді. За результатами конкурсного відбору поданих документів один (чи одна) з претендентів (претенденток) отримає посаду радника голови ОДА, іншим кандидатам, які продемонстрували завзяття та здатність професійно ставитися до справи, допоможемо у працевлаштуванні в органах влади та місцевого самоврядування», - йдеться в повідомленні.

Аналітичні записки пропонується подавати за наступними напрямками:

- Основні напрямки формування стратегії розвитку Вінницької області на сучасному етапі. Перевага надається тестовому проекту стратегії розвитку регіону.

- Європейська інтеграція і Вінниччина. Конкретні кроки влади та громади в напрямку євроінтеграції, проекти.

- Залучення грантів в розвиток різних сфер життя області. Формуємо креативний пул для агенції регіонального розвитку, як єдиного координаційного органу з написання грантових програм та залученню інвестицій в область.

- Інвестиційна привабливість регіону. Реальні проекти для залучення інвестицій.

- Інформаційно-аналітичне забезпечення діяльності органів влади та місцевого самоврядування. «Найкращим критерієм конкурсу будемо вважати розміщення власних матеріалів конкурсантів в ЗМІ на різноманітну тематику, про область та суспільно-політичне життя.

Аналітична записка (до 5 аркушів) має містити Ваше особисте бачення щодо одного із зазначених напрямків. Конкурсні роботи можна надсилати на мою особисту сторінку у мережі Фейсбук, або на електронну поштову адресу: [email protected]

Відкриємо дорогу до управління молоді!

P.S. Основний меседж для претендентів – генерування реальних та нестандартних ідей, практичних проектів», - йдеться в повідомленні.

ВИННИЦА.info

 


0
0