13 груд. 2017 09:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

43

0

Ігор Ткачук отримав нагороду в конкурсі «Народне визнання - 2017»

Ігор Ткачук отримав нагороду в конкурсі «Народне визнання - 2017»

 Керівник Одеської філії державного підприємства «Адміністрація морських портів України» отримав відзнаку за розвиток море-господарського комплексу України


Ігор Ткачук отримав нагороду в конкурсі «Народне визнання - 2017»

Ігор Ткачук отримав нагороду на конкурсі «Народне визнання – 2017», який проводять в Одесі вже 17-ий рік поспіль. Керівник Одеської філії державного підприємства «Адміністрація морських портів України» отримав відзнаку за розвиток море-господарського комплексу України. Урочистості відбулися минулого тижня.

Ігор Віталійович не вперше стає переможцем подібних конкурсів Зокрема, минулоріч він був відзначений в Рейтингах «Народне визнання», «100 найвпливовіших одеситів». Також керівник державного підприємства отримав нагороду, яка була започаткована з метою вшанування знаменної події в історії національного державотворення - річниці незалежності України, а саме ювілейну медаль «25 років незалежності України» та ряд інших відзнак.

Церемонія нагородження традиційно розпочалася з процедури погашення унікальної поштової марки - символу рейтингу. Далі організатори відзначали лауреатів, розповідаючи про їх досягнення.

Ігор Ткачук, який отримав нагороду зауважив, що роботу державного підприємства, яке він очолює відзначили не вперше та наголосив, що пріоритетними напрямками в його роботі є розвиток підприємства шляхом впровадження кращого вітчизняного та закордонного досвіду.

«Під час церемонії нагородження, відзнаки отримали люди, які зробили суттєвий внесок у розвиток Одеського регіону. На сцену піднімались видатні юристи, керівники державних підприємств і діти. Одними з лауреатів стали Катерина Ной та Максим Тихонюк – юні одесити, які на руках виносили дітей з палаючого корпусу табору «Вікторія». Отримати визнання і бути в одному рейтингу разом з такими людей для мене велика честь», - говорить Ігор Віталійович.

За словами керівника підприємства, відзнака, яку він отримав свідчить про довіру до нього, як керівника та підтримку його підходу до роботи.

«Нині спільними зусиллями ми вже реалізували першочергові проекти та розробили ряд програм, які будуть втілені в життя найближчим часом. Нагорода, яку я сьогодні отримав, по праву належить кожному працівнику державного підприємства. З гордістю можу сказати, що сьогодні в нас працює єдина команда однодумців. Люди чітко виконують поставлені завдання й роблять свій щоденний вклад у розвиток підприємства. Я переконаний, що досягнуті результати - це лише початок нашого успіху. Разом ми зможемо суттєво покращити роботу державного підприємства та стати лідерами у своїй галузі», - переконаний І. Ткачук.

Цього вечора відзнаки також отримали переможці рейтингу у номінаціях: «Майбутнє Одеси», «Підприємство року», «Ювілей року», «Гордість Одеси», «Благодійність року», «Жінка року», «Суддя року», «Юрист року», «Адвокат року», «За мужність і героїзм», «За внесок в розвиток соціально-економічної сфери Одеського регіону» та інші. 

Ігор Ткачук отримав нагороду в конкурсі «Народне визнання - 2017»

Ігор Ткачук отримав нагороду в конкурсі «Народне визнання - 2017» - фото 2

Ігор Ткачук отримав нагороду в конкурсі «Народне визнання - 2017» - фото 3

Ігор Ткачук отримав нагороду в конкурсі «Народне визнання - 2017» - фото 4

Ігор Ткачук отримав нагороду в конкурсі «Народне визнання - 2017» - фото 5

Фото надано Ігорем Ткачуком