7 лип. 2011 11:36

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Політика
0

38

0

Із засудженого екс-мера Немирова Качура вже "ліплять" політичну жертву, як соратника Тимошенко

Із засудженого екс-мера Немирова Качура вже "ліплять" політичну жертву, як соратника Тимошенко

Після свого звільнення з-під варти в залі суду він заявив: "Репресії, які почалися із приходом нової влади, вони сьогодні продовжуються…"


Із засудженого екс-мера Немирова Качура вже "ліплять" політичну жертву, як соратника Тимошенко

Лише тиждень минув, як колишньому Немирівському міському голові Віктору Качуру Апеляційний суд Вінницької області пом’якшив вирок, змінивши йому ув’язнення на умовний строк із забороною на виїзд та займати адміністративно-господарські посади, як його постать вже замальовується, як політична жертва "режиму Януковича".

Виявляється Віктор Качур вже кілька років є членом Всеукраїнського об’єднання "Батьківщина", й відразу після свого звільнення з-під варти в залі суду він заявив: "Я буду зустрічатися з людьми, з тими, хто мене підтримав, тому що задіта моя честь, я буду її відстоювати до кінця. Сьогодні суд визнав, що я в хабарі не винен й винен, мені сказали – ну вибачте, так получилося. Репресії, які почалися із приходом нової влади, вони сьогодні продовжуються, і сьогодні я не вірю ні судам, ні прокуратурі".

А вже, 2 липня Віктор Качур провів "тріумфальну" зустріч із виборцями у Немирівському районному будинку культури, куди, за задумом його оточення, на його підтримку мала приїхати "важка артилерія" - депутат Верховної Ради й голова профільного комітету парламенту з питань регуляторної політики та підприємництва Наталія Королевська, яка у Вінниці приймала участь в обласній партійній конференції "Батьківщини". Отже за задумом, "розправу" над Віктором Качуром хочуть ототожнити із судом над Юлією Тимошенко. 

Проте, Наталія Королевська до Немирова не приїхала, але Віктору Качуру свою підтримку та цілковиту прихильність продемонстрували співвласники компанії Nemiroff Яків Грібов, Анатолій та Віктор Кіпіші, які рейдерським шляхом захопили своє ж підприємство й цілий місяць утримували його, зупинивши виробництво та заливши майже 2-тисячний колектив підприємства без роботи. І це у 12-тисячному містечку, де на заводах горілчаній компанії працюють чи не кожна родина. До того Прокуратура Вінницької області вже збирається оскаржити рішення Апелляційного суду, який звільнив качура з-під варти.

Отже, як розвиватимуться події надалі й що відбуватиметься надалі навколо колишнього мера Немирова Віктора Качура ми будемо уважно слідкувати.

Юрій Басюк, ВИННИЦА.info


0
0