19 груд. 2012 18:18

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:56
Політика
0

53

0

Татусяк з делегацією Вінниччини "їздили на поклон" до віце-спікера ВР Калєтніка

Татусяк з делегацією Вінниччини "їздили на поклон" до віце-спікера ВР Калєтніка

Ігор Калєтнік привітав земляків з Днем Святого Миколая та пообіцяв зробити все для налагодження позитивної ситуації і у суспільстві, і у економіці, і в цілому у державі


Татусяк з делегацією Вінниччини "їздили на поклон" до віце-спікера ВР Калєтніка

Перший заступник Голови Верховної Ради України Ігор Калетник у середу провів зустріч з делегацією громадських організацій Вінницької області, очолюваною головою обласної ради Вінничини Сергієм Татусяком, - повідомляє прес-служба Верховної Ради України.

Перший заступник Голови Верховної Ради України Ігор Калетник у середу провів зустріч з делегацією громадських організацій Вінницької області, очолюваною головою обласної ради Вінничини Сергієм Татусяком.

І.Калетник привітав земляків з Днем Святого Миколая і позитивно оцінив ініціативу такої зустрічі, яка, за його словами, дає можливість поспілкуватися, відчути ті проблеми, які є в регіонах, і зробити все для налагодження позитивної ситуації і у суспільстві, і у економіці, і в цілому у державі. 

Заступник керівника парламенту підкреслив, що нині важливо підтримати той курс, який взяла Верховна Рада України, зокрема на підвищення ролі  парламентських комітетів, на обов’язкове залучення до їхньої роботи досвіду експертів, фахівців, напрацювань громадських організацій, бізнес-асоціацій, асоціацій органів місцевого самоврядування.

Він наголосив на необхідності розуміння політичними силами, які представлені у Верховній Раді, того, що «політичні амбіції не повинні переважувати над парламентською роботою».

Під час дискусії І.Калетник підкреслив, що нині важливо «у найстисліші терміни «запустити» повноцінну, продуктивну роботу Верховної Ради України». При цьому він зазначив, що у політичних фракціях «є налаштування на конструктивну роботу».

ВІННИЦЯ.info        

 


0
0