23 верес. 2014 17:55

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Політика
0

58

0

Калетнік знову йде в депутати по «рідному» 18 округу на Вінниччині

Калетнік знову йде в депутати по «рідному» 18 округу на Вінниччині

ЦВК зареєструвала Григорія Калетніка кандидатом в депутати

 


Калетнік знову йде в депутати по «рідному» 18 округу на Вінниччині

22 вересня ЦВК зареєструвала кандидатом в народні депутати Григорія Калетніка, який йде на вибори як самовисуванець по ОВК №18.

Про це йдеться в повідомленні на сайті ЦВК.

«Калетнік Григорій Миколайович народився 2 травня 1949 року в селі Клембівка Ямпільського району Вінницької . Громадянин України. Протягом останніх п’яти років проживає на території України. Освіта вища. Народний депутат України. Голова Комітету ВР з питань аграрної політики та земельних відносин. Безпартійний. Проживає в місті Києві. Судимість відсутня», - така інформація про кандидата міститься на сайві ЦВК.

Вінничанам Калетнік більш відомий як незмінний керманич Вінницького Національного Аграрного Університету. Щоб не суперечити закону, Григорій Калетнік створив нову посаду – президент, при якій можна тримати університет. Студенти аграрного пам'ятають як керівництво ВНАУ не дозволяло їм брати участь у «Євромайдані», зачиняючи в гуртожитку та погрожуючи відрахуваннями.

Також вінничани незабули мітинги селян з «Іллінецького», які під стінами облдержадміністрації рік тому, ще до «Революції Гідності», благали владу повернути їм землю, яку відібрали «під Калетніка».

Ну і ще одна неперевершена «заслуга» колишнього «регіонала» Григорія Калетніка – голосування за диктаторські закони від 16 січня, які стали початком кривавих подій на Майдані в центрі столиці.

ВИННИЦА.info

 

 


0
0