6 жовт. 2015 11:16

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Політика
0

108

0

Кандидат на посаду міського голови м. Вінниця Борис Максимчук: Йду, щоб змінити систему

Кандидат на посаду міського голови м. Вінниця Борис Максимчук: Йду, щоб змінити систему

 Максимчук запропонував низку радикальних стратегій, які покликані завершити всі розпочаті попередньою владою реформи 


Кандидат на посаду міського голови м. Вінниця Борис Максимчук: Йду, щоб змінити систему

 Для продовження розвитку всіх сфер нашого міста Борис Максимчук, громадський та політичний діяч, юрист, меценат, волонтер, доцент, кандидат педагогічних наук,кандидат на посаду міського голови м. Вінниця, запропонував низку перспективних радикальних стратегій, які покликані завершити всі розпочаті попередньою владою реформи та підвищити економічний рівень життя кожної сім’ї.

По перше, за його словами, для того, щоб змінити менталітет населення та підвищити довіру до влади потрібно створити електронну систему тендерів. Таким чином, щоб кожен вінничанин міг у будь-який час зайти на спеціальний сайт, та переглянути на що витрачаються кошти з міського бюджету. Крім того, саме таким чином всі закупки можна буде здійснювати по найнижчих цінах.

По друге, громадський та політичний діяч впевнений, що багато суперечок, непорозумінь, непоінформованості можна виправити за допомогою запровадження електронного реєстру вінничан. Мається на увазі створення мобільної електронної версії соціальних актуальних різнотематичних опитувань.

По третє, кандидат на посаду міського голови вважає, що потрібно дати кожному активному підприємливому громадянину можливість заробити, тобто створити сприятливу економічну зону для розвитку промисловості, підприємництва. Максимчук вважає за необхідне дати виробникам землю в оренду. При цьому, наголошує, що не інвесторам, а українським представникам, для того, щоб побудувати міцний фундамент для розвитку економіки. Особливу увагу, на його думку, потрібно надати розвитку промислового потенціалу на основі досягнень вітчизняної науки.

По четверте, Борис Максимчук, як фахівець в сфері альтернативних енергозберігаючих технологій, наголошує, що потрібно почати економити – утеплювати будинки, змінювати лампочки на ледівські, установлювати індивідуальне опалення, двох-трьох тарифні лічильники, сонячні батареї, колектори. Кандидат на посаду міського голови зауважив, що існують різні вигідні програми, зокрема 70% на 30%. Крім того, він планує укладати договори з виробниками енергоефективного та енергозберігаючого обладнання, завдяки чому вже через півтора року вінничани відчують реальний рівень економії.

«Ми не дамо вкрасти, не будемо сперечатись через непоінформованість,  зможемо створити економічну зону та навчимось економити, таким чином заощаджені бюджетні кошти будемо направляти на науково-дослідні інститути, дитячі садочки, освіту та на інші потреби для нашого рідного міста!», - наголосив Борис Максимчук, громадський та політичний діяч, юрист, меценат, волонтер, доцент, кандидат педагогічних наук,кандидат на посаду міського голови м. Вінниця.

Прес-служба Бориса Максимчука