4 верес. 2012 11:58

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Політика
0

53

0

Кандидат в нардепи скаржиться ЦВК на Кучера про підкуп виборців в 17 окрузі на Вінниччині

Кандидат в нардепи скаржиться ЦВК на Кучера про підкуп виборців в 17 окрузі на Вінниччині

Володимир Волковський подав до ЦВК скаргу на Миколу Кучера


Кандидат в нардепи скаржиться ЦВК на Кучера про підкуп виборців в 17 окрузі на Вінниччині

До Центральної виборчої комісії надійшла скарга кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі №17 Володимира Волковського на дії кандидата у народні депутати в цьому ж окрузі Миколи Кучера.

Про це йдеться в постанові ЦВК.

В. Волковський, повідомив, що о 16 годині 20 хвилин 24 серпня, під час святкування Дня незалежності України та проведення культурного заходу «Парад вишиванок» на стадіоні «Старт» у смт Теплик Микола Кучер особисто подарував родині Колішик кольоровий телевізор. Як зазначає скаржник, вручення телевізора супроводжувалося закликами підтримати кандидатуру Кучера М.І. на виборах народних депутатів України 28 жовтня 2012 року.

У своїй скарзі В. Волковський просить «визнати дії кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі №17 Миколи Кучера такими, що порушують норми Закону України «Про вибори народних депутатів України!»; оголосити попередження кандидату у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі №17 Миколі Кучеру»

ЦВК відмовила В. Волковському у задоволенні скарги та постановила - скаргу кандидата у народні депутати в одномандатному виборчому окрузі № 17 Волковського В.Г. з доданими до неї матеріалами надіслати до Міністерства внутрішніх.

Нагадаємо, це не перша скарга даного кандидата в надепи на свого опонента. 8 серпня ЦВК отримала скаргу кандидата у народні депутати України в одномандатному виборчому окрузі № 17 Володимира Волковського на незаконне розміщення платкатів з передвиборчою агітацією іншого кандидата – Миколи Кучера.

Довідка

Володимир Волковський народився 20 травня 1955 року в селі Білоусівка Тульчинського району Вінницької області, освіта вища, пенсіонер, безпартійний, проживає в місті Ладижин, самовисування.

Микола Кучер, народився 24 серпня 1959 року в селі Гордіївка Тростянецького району, директор ТОВ «Зернопродукт», обирався до Вінницької обласної ради як висуванець Української народної партії, зараз є членом фракції Партії регіонів.

ВИННИЦА.info


0
0