19 листоп. 2015 16:13

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Події
0

55

0

Киянка крала з вінницького магазину упаковки елітної кави

Киянка крала з вінницького магазину упаковки елітної кави

 Вінницька поліція затримала крадійку кави


Киянка крала з вінницького магазину упаковки елітної кави

  Оперативники Вінницького міського відділення поліції затримали жінку за підозрою у крадіжці. Зловмисниця «відвідувала» один із спеціалізованих магазинів та щоразу прихоплювала по упаковці кави.

Про це повідомляє прес-служба відділу комунікації ГУ Нацполіції у Вінницькій області.

18 листопада до Вінницького відділу поліції звернувся 35-річний вінничанин з заявою про крадіжку. З приміщення магазину невідома особа вчинила крадіжку упаковки кави «Blaser» вартістю більше 1000 гривень.

Завдяки запису камери відеоспостереження працівники поліції швидко встановили особу зловмисника. Крадієм виявилась 30-річна раніше не судима киянка, яка проходила курс лікування в одному з медичних закладів обласного центру.

Як з’ясувалось, прийшовши до магазину, жінка замовила каву і доки продавець готувала напій, сховала в сумку упаковку натуральної кави.

При ретельному перегляді відеозапису, правоохоронці виявили, що жінка була в магазині декілька разів і ніколи не йшла з порожніми руками.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 КК України (крадіжка). Такий злочин карається позбавленням волі на строк до трьох років.

ВИННИЦА.info