13 черв. 2017 12:38

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

131

0

Київський міст у Вінниці повністю закривають

Київський міст у Вінниці повністю закривають

Київський міст у Вінниці повністю закривають


Київський міст у Вінниці повністю закривають

14 червня о 7 годині ранку рух по Київському мосту повністю перекриють для того, щоб зробити заїзди. Весь громадський транспорт пустять через центральний міст.

Про це під час прес-конференції 13 травня повідомив в.о. директора департаменту капітального будівництва Ігор Кравець.

«Кілька тижнів тому до нас звернулась організація, яка проводить реконструкцію Київського мосту, з пропозицією тимчасового закриття мосту для проведення робіт по другій половині. Першу половину споруди ми робили довго, там були інженерні мережі. У зв’язку з тим, що потрібно пришвидшити роботи і йти по графіку, було прийнято рішення про перекриття мосту. Міст буде повністю перекрито з 7 години ранку 14 червня на 19 днів. Весь громадський транспорт піде через Центральний міст. Поліція допомагатиме регулювати рух», - говорить Ігор Кравець.

Виконроб МСУ-2, Олег Горецький, зазначає, що рух повністю перекривають, бо заїзди на міст необхідно одночасно робити.

«На даний час виконані роботи по облаштуванню лівого проїзду та проводяться ремонтні роботи арок знизу. Демонтовано дві балки. Заїзди на міст потрібно зробити повністю. Бо потім все одно доведеться повність перекривати рух. Тому що неможливо зробити заїзди на міст, якщо вони не робляться одночасно – ліва і права сторона. Плануємо зробити за 19 днів. Зробимо швидше, відкриємо раніше», - зазначив представник підрядника.

Директор Вінницької транспортної компанії Михайло Луценко повідомив, що транспорт рухатиметься за графіком і на маршрути додатково поставлять два трамваї. 

«В зв’язку з перекриттям мосту, в нас буде організовано рух по графіку з напрямків ГПЗ, Водоканал, Лугова, Залізничний вокзал, весь рухомий склад рухатиметься згідно графіку на сьогоднішній день. Ми раніше будемо випускати тролейбуси з депо. Додатково буде надано чотири трамваї, які будуть рухатись – два по маршруту №1 та два по маршруту №6. Якщо будуть проблеми на протязі цих двох чи трьох днів, інформація буде моніторитись і додатково буде додаватись транспорт. Єдина незручність – тролейбуси, які рухатимуться з Водоканалу й ГПЗ будуть розвертатись через Нансена, щоб виїхати на центральний міст», - зазначив М. Луценко.

Також представники влади просять людей не плавати на човнах під мостом на час ремонтних робіт, бо це небезпечно.

На час закриття Київського мосту буде змінено організацію дорожнього руху. 

Київський міст у Вінниці повністю закривають

Київський міст у Вінниці повністю закривають - фото 2

Київський міст у Вінниці повністю закривають - фото 3

Вінниця.info