3 черв. 2011 12:41

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Суспільство
0

38

0

«Київстар» допоміг Вінниці придбати інноваційне медичне обладнання

«Київстар» допоміг Вінниці придбати інноваційне медичне обладнання

«Київстар» взяла участь в добродійній акції фонду «Подільська громада» під назвою «Вони визволяли Вінницю для нас»


«Київстар» допоміг Вінниці придбати інноваційне медичне обладнання

Компанія взяла участь в добродійній акції фонду «Подільська громада» під назвою «Вони визволяли Вінницю для нас». Акцію фонд присвятив звільненню Вінниці від німецько-фашистських загарбників і розпочав її проведення в цю пам'ятну дату – 20 березня цього року. Суть акції полягала в тому, щоб зібрати необхідні кошти для придбання діагностичного устаткування геріатричному відділенню Міської лікарні №3.

Урочисте вручення апаратів «Холтер-АТ» відбулося за участі Голови благодійного фонду «Подільська громада» Віктора Бронюка та представників Вінницької міської ради.

Голова правління БФ Подільська громада Віктор БРОНЮК:

«Основна мета таких акцій організувати людей заради благих цілей, дати розуміння нашій вінницькій громаді, що разом ми можемо швидше і краще вирішити наші проблеми. Ми дякуємо тим людям, які безпосередньо підключились до акції, зокрема компанії «Київстар», яка внесла досить вагомий вклад у реалізацію даного проекту».

Збір коштів тривав протягом двох місяців. З 20 березня по 9 травня, волонтери Благодійного фонду «Подільська громада» пропонували усім городянам придбати пам'ятні магніти із символікою акції «Вони визволяли Вінницю для нас» і таким чином долучитись до збору коштів для купівлі обладнання. За період, що тривала благодійна акція, було зібрано понад 74 тисячі гривень. Найкрупнішим учасником акції став «Київстар», виділивши 35 тисяч гривень – практично половину зібраної суми. Завдяки чому були куплені два повні комплекти медичного устаткування з програмним забезпеченням. .

«Точний аналіз роботи серця, відтепер – не проблема» - говорить Міла Зінченко, лікар кабінету функціональної діагностики. Адже на сьогодні, холтер - єдине обладнання для точної діагностики серцево-судинних захворювань, від яких найчастіше потерпають пацієнти геріатричного відділення лікарні.

Головний лікар лікарні №3 Дмитро Фостаковський уточнив: «Пацієнт повинен носити цей прилад протягом доби. В цей час апарат фіксує всі зміни артеріального тиску – під час сну, в активному стані, при навантаженнях. Це дає можливість підібрати найбільш відповідне лікування для кожного пацієнта. Сьогодні – це інноваційне, останнє слово медичної  техніка».

Скарбничка добрих справ у м. Вінниця поповнилась іще однією саме завдяки активній співпраці компанії «Київстар» з Вінницькою міською радою та благодійним фондом «Подільська громада».

Менеджер зі зв’язків з громадськістю Київської філії компанії «Київстар» Наталія ДАДІВЄРІНА: «Благодійна допомога – це системна робота компанії, об'єднана в багаторічну загальнонаціональну соціальну ініціативу «Для людей, для країни!». Акція, яку організовував фонд «Подільська громада», вирішує конкретні регіональні питання соціально значимі для громади. Саме тому, сповідуючи принципи соціального партнерства і відповідальності бізнесу, «Київстар» допоміг вінничанам реалізувати цей важливий благодійний проект».

У Вінниці «Київстар» реалізує свою програму «Для людей, для країни!» з року в рік системно, допомагаючи вінничанам, вирішувати соціально-значимі питання. Кілька років тому саме з Вінниччини стартував соціальний проект компанії «Почуй мене!» - безперешкодний виклик екстрених служб за допомогою СМС-повідомлень для людей з вадами слуху та мовлення. Сьогодні  цей проект реалізовано компанією у багатьох міста України. Коли у 2008 році Вінничина потерпала від повені, компанія надала, постраждалому Могилів-Подільському, карети швидкої медичної допомоги для Міського медичного об’єднання. Загалом на усунення наслідків підтоплення по всій країні «Київстар» того року  виділив 1 млн. грн.

«Київстар» допоміг Вінниці придбати інноваційне медичне обладнання

 «Київстар» допоміг Вінниці придбати інноваційне медичне обладнання - фото 2

 «Київстар» допоміг Вінниці придбати інноваційне медичне обладнання - фото 3

 «Київстар» допоміг Вінниці придбати інноваційне медичне обладнання - фото 4

«Київстар» допоміг Вінниці придбати інноваційне медичне обладнання - фото 5

«Київстар» допоміг Вінниці придбати інноваційне медичне обладнання - фото 6

ВИННИЦА.info

 


0
0