18 жовт. 2017 12:12

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

65

0

Колишній зек вбив людину на Вінниччині: чоловік стік кров’ю

Колишній зек вбив людину на Вінниччині: чоловік стік кров’ю

 Чоловік помер від значної втрати крові.


Колишній зек вбив людину на Вінниччині: чоловік стік кров’ю

 За підозрою у вчиненні умисного вбивства поліцейські затримали жителя міста Гайсин. Раніше судимий за вчинення крадіжки чоловік вдарив потерпілого кухонним ножем в область шиї, внаслідок чого останній через деякий час помер. Затриманому загрожує до 15 років позбавлення волі.

Про це повідомляє відділ комунікації ГУ НП Вінниччини.

18 жовтня близько першої години ночі на спецлінію «102» надійшло повідомлення від лікарів швидкої допомоги, що у квартирі на вулиці Олега Кошового вони виявили тіло місцевого жителя з ножовим пораненням. Чоловік помер від значної втрати крові.

За словами начальника Гайсинського відділу поліції Ігоря Соломона, відразу після отримання повідомлення за вказаною адресою виїхала слідчо-оперативна група поліції. Під час з'ясування обставин події, слідчими було встановлено, що під час застілля між 36-річним сином власника квартири та 51-річним знайомим його батька виник конфлікт. Потерпілий докоряв затриманому його антигромадським способом життя. В ході суперечки правопорушник взяв зі столу ніж та вдарив старшого товариша в область шиї. Від значної втрати крові чоловік помер до приїзду лікарів.

Пояснити свій вчинок затриманий не зміг.

Зловмисник, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення крадіжки, затриманий в процесуальному порядку.

Слідчим відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). За такий злочин передбачено покарання у вигляді позбавлення волі строком до п'ятнадцяти років.

Колишній зек вбив людину на Вінниччині: чоловік стік кров’ю

Колишній зек вбив людину на Вінниччині: чоловік стік кров’ю - фото 2

Колишній зек вбив людину на Вінниччині: чоловік стік кров’ю - фото 3

Вінниця.info, фото - сайт ГУ НП Вінниччини