23 жовт. 2014 13:40

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Суспільство
0

44

0

Комуністи вдерлись у «Вінниччину» під вибори?

Комуністи вдерлись у «Вінниччину» під вибори?

 Перед виборами Компартія з’явилась в екранах вінничан на телеканалі, який з травня 2014 року не працює 


Комуністи вдерлись у «Вінниччину» під вибори?

 Обласна асоціація Вінницька громадська телерадіокомпанія «Вінниччина» в жовтні напередодні виборів несподівано з’явилась в ефірі. Транслюють на каналі незрозумілі програми, що жодним чином не стосуються життя нашої області, а в перервах між програмами - реклама в різних інтерпретаціях лише однієї партії – «Комуністичної».

Комуністи вдерлись у «Вінниччину» під вибори? 

 Комуністи вдерлись у «Вінниччину» під вибори? - фото 2

 Комуністи вдерлись у «Вінниччину» під вибори? - фото 3

Комуністи вдерлись у «Вінниччину» під вибори? - фото 4 

Така несподіванка не залишилась поза увагою глядачів, адже всім відомо, що «Вінниччина» зникла з ефіру в травні 2014 року. Ще у лютому, власник каналу - Петро Симоненко звільнив директора «Вінниччини» Василя Ковальчука за те, що колектив під його керівництвом висвітлював події Євромайдану, і не транслював вінничанам «путінську» пропаганду.

Довгі перипетії призвели до того, що канал «Вінниччина» зник з ефіру. Колектив каналу, а це не мало не багато біля 30 осіб залишився у «підвішаному стані». Люди і не були звільнені з роботи, і не працювали, їх трудові книжки лежать у відділі кадрів, але зарплата не нараховується, так як рахунки заблоковані… Також відомо, що в серпні Нацрада з питань телебачення і радіомовлення пригрозила що забере у «Вінниччини» ліцензію, якщо вони не виходитимуть в ефір.

І тут раптово у жовтні вінничани бачать в ефірі «Вінниччину». Хто ж проводить трансляцію, якщо колектив не працює?

За коментарем редакція ВИННИЦА.info звернулась до генерального директора  ТРК «Вінниччина» Василя Ковальчука, якого рішенням суду у вересні поновили на посаді.

Як розповів Василь Ковальчук, комуністи через Інтернет з Києва запускають в ефір нашої області програми каналу «Гамма» та рекламу Компартії, які вінничани бачать на ефірному просторі та під емблемою «Вінниччини».

Комуністи вдерлись у «Вінниччину» під вибори? - фото 5

"Сам канал до цього не має жодного стосунку. Це злочинна схема, з такими діями повинна розбиратись міліція і прокуратура. Як відомо, рахунки ТРК «Вінниччина» заблоковані, але директору РРКЦ О.Козаку сплачено кошти за ретранслятор з невідомих рахунків, що є грубим порушенням фінансової дисципліни. Також я повідомив про даний факт представника Нацради Вадима Мазурика ", - говорить В. Ковальчук.

ВИННИЦА.info


0
0