12 квіт. 2014 15:25

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

47

0

Координаторці Вінницького Майдану спалили авто

Координаторці Вінницького Майдану спалили авто

 Вночі з 11 на 12 квітня невідомі підпалили автомобіль Таїси Гайди. Вона вважає це замовленням через її громадську діяльність


Координаторці Вінницького Майдану спалили авто

 Вночі з 11 на 12 квітня невідомі підпалили автомобіль координатора вінницького Майдану Таїси Гайди. Машина згоріла біля будинку де вона живе й відновленню не підлягає.

«Нам тільки що спалили авто. Авто . яке не спалили навіть при яникові. Мій старенький легендарний автомобіль, саме на ньому я зупиняла ГАЗ 66, щоб військові не їхали проти майданівців», - написала Таїса.

За даними міліції, слідчо-оперативна група, яка виїздила на цей випадок, ніяких слідів зловмисників не виявила . Відомо лише , що через розбите заднє скло в салон вони кинули пляшку із запальною сумішшю.

«Посмішку викликало запитання міліціянта, чи я когось підозрюю? Як , активіст Майдану, яка ініціює акції проти корупціонерів та організатор маршу "путін - .....", чи не маю я ворогів? Я думаю, що бояться не ті, у кого Вінницький Майдан уже побував в "гостях" , а ті , до кого він ще може прийти», - пише Гайда.

Спалений автомобіль на евакуаторі привезли на площу Небесної сотні, де він виставлений, символ боротьби з вінницьким Майданом.

ВИННИЦА.info


0
0