20 листоп. 2015 15:00

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Влада
0

40

0

Коровій розпорядився перевести підрозділи Вінницької ОДА на електронні закупівлі

Коровій розпорядився перевести підрозділи Вінницької ОДА на електронні закупівлі

 Вінницька ОДА проводитиме закупівлі через ProZorro


Коровій розпорядився перевести підрозділи Вінницької ОДА на електронні закупівлі

 Вінницька облдержадміністрація стане учасником пілотного проекту щодо впровадження процедури електронних закупівель товарів, робіт та послуг.

Відповідне розпорядження 13 листопада підписав голова Вінницької облдержадміністрації Валерій Коровій.

Відповідні новації проводяться за дорученням Президента з метою забезпечення удосконалення здійснення закупівель за бюджетні кошти.

«1. Взяти участь у пілотному проекті, що реалізується Міністерством економічного розвитку і торгівлі України у сфері здійснення державних закупівель щодо впровадження процедури електронних закупівель товарів, робіт та послуг, вартість яких не перевищує суми, визначеної законами України «Про здійснення державних закупівель» та «Про особливості здійснення закупівель в окремих сферах господарської діяльності», з використанням системи електронних закупівель ProZorro та інтегрованих до неї електронних торговельних майданчиків Prom.ua, SmartTender.biz, Держзакупівлі онлайн, Publicbid, е-tender, NewTend та інших у разі їх приєднання до цієї системи (далі – електронні закупівлі).

2. Керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації:

2.1. Проводити електронні закупівлі товарів при здійсненні видатків за КПКВ 7721010 «Здійснення виконавчої влади у Вінницькій області».

2.2. Зобов’язати вказаних керівників – головних розпорядників коштів обласного бюджету запровадити в десятиденний термін у підвідомчих закладах процедури електронних закупівель товарів та робіт з будівництва, реконструкції, капітального або поточного ремонту приміщень та споруд.

3. Рекомендувати Головному управлінню державної казначейської служби у Вінницький області в десятиденний термін забезпечити реєстрацію юридичних зобов’язань розпорядників коштів обласного бюджету із закупівлі товарів, робіт та послуг, визначених у пункту 2.2. цього розпорядження, виключно за наявністю у відповідних договорах посилань на код проведених електронних торгів…», - зазначено в документі.

ВИННИЦА.info


0
0