28 берез. 2015 11:02

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

34

0

Коровій привітав вінничан з днем театру

Коровій привітав вінничан з днем театру

 Валерій Коровій привітав артистів Вінницького обласного театру ім.М.Садовського та шанувальників сценічного мистецтва з Міжнародним днем театру


Коровій привітав вінничан з днем театру

27 березня, у Міжнародний день театру, культурно-мистецький проект «Театральні автографи часу» зібрав у залі Вінницького обласного академічного музично-драматичного театру ім. М. Садовського справжніх шанувальників сценічного мистецтва.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької облдержадміністрації.

 У святковий вечір артисти радували вінничан окремими сценами з улюблених вистав, вокальними і хореографічними постановками, демонструючи свій талант, майстерність та багатство репертуару.

 З нагоди свята з привітаннями та словами вдячності за чудове дійство та позитивну енергетику до майстрів театральної сцени і її шанувальників звернувся голова обласної державної адміністрації Валерій Коровій.

 «Тут зібралися всі ті, хто любить театр. Мені здається, що сьогодні ми в колисці духовності, і ця містика, яка панує в залі, говорить про те, що життя продовжується. Тож ми повинні творити, рухатися вперед, народжувати дітей і виховувати їх. Ми повинні створювати нову, незалежну, європейську Україну. Непростий сьогодні час, але я переконаний, що ми все подолаємо», - зазначив керівник Вінниччини.

 Валерій Коровій також зауважив, що задля розвитку та підтримки Вінницького театру нещодавно на сесії обласної ради було прийнято рішення виділили для закладу 550 тисяч гривень: 250 тисяч - на допомогу в сценічному обладнанні і 300 тисяч гривень на ремонт безпосередньо в кімнатах артистів.

 Ще одним дарунком до свята для майстрів вінницької сцени стали квіти від голови обласної державної адміністрації, голови обласної ради та в.о. Вінницького міського голови.

Коровій привітав вінничан з днем театру 

Коровій привітав вінничан з днем театру - фото 2 

 

Коровій привітав вінничан з днем театру - фото 3

Коровій привітав вінничан з днем театру - фото 4

Коровій привітав вінничан з днем театру - фото 5

Коровій привітав вінничан з днем театру - фото 6

Коровій привітав вінничан з днем театру - фото 7

Коровій привітав вінничан з днем театру - фото 8

ВИННИЦА.info