27 січ. 2016 09:23

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Спорт
0

48

0

Кращі спортсмени місяця на Вінниччині отримуватимуть по 3 тисячі гривень

Кращі спортсмени місяця на Вінниччині отримуватимуть по 3 тисячі гривень

 Потроїли грошову винагороду кращим спортсменам місяця на Вінниччині


Кращі спортсмени місяця на Вінниччині отримуватимуть по 3 тисячі гривень

 26 січня на виконкомі відділення НОК України Вінницької області було ухвалено рішення потроїти грошову винагороду кращим спортсменам місяця на Вінниччині.

Про це повідомляє Відділення національного Олімпійського комітету України у Вінницькій області.

Раніше кращим спортсменам місяця вручали грошовий сертифікат розміром у тисячу гривень. В 2016 олімпійському році сума винагороди зростає втричі.

На виконкомі було затверджено положення визначення переможців конкурсу «Проведення Олімпійських заходів у 2016 році» серед районів і міст обласного значення Вінницької області. Його лауреати нагороджуватимуться сертифікатами на спортивний інвентарем та сувенірною продукцією в грошовому еквіваленті: 1 місце – 10 тисяч гривень, друге – 7, третє – 5, четверте – 3, п’яте – 2 тисячі. Під час підбиття підсумків журі конкурсу визначатиме кращих за поданими звітами щодо проведення Олімпійського дня, Олімпійського уроку, Олімпійського тижня, «Олімпійського лелеченяти» тощо.

Члени виконкому затвердили календарний план меморіальних та комплексних заходів відділення НОК в 2016 році  (їх буде загалом 38) і персональний склад Комісії атлетів при відділенні НОК (9 представників олімпійських видів спорту). Також було прийнято рішення придбати 20 спортивних костюмів для членів збірної Вінниччини з хокею на траві.

ВИННИЦА.info