19 груд. 2014 16:09

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Суспільство
0

59

0

Куди вінничанам телефонувати, якщо застрягли в ліфті

Куди вінничанам телефонувати, якщо застрягли в ліфті

 Через вимкнення світла будь-хто із вінничан може застрягти в ліфті


Куди вінничанам телефонувати, якщо застрягли в ліфті

Через вимкнення світла будь-хто із вінничан може застрягти в ліфті. Не у всіх ліфтах, на жаль, є контактні телефони аварійниї служби: оголошення з номерами телефонів гарячої лінії, в більшості випадків, обдирають зі стін ліфту чи то підлітки, чи й самі дорослі. То ж за якими номерами телефонувати, якщо раптово зникло світло і ви застрягли в ліфті?

З тих пір як у Вінниці почали відключати світло по 6-8 годин на добу, роботи побільшало, в першу чергу, у механіків, які працюють в аварійній службі ліфтів. Вінничани не завжди знають, коли точно вимкнуть світло, тому щоразу, коли сідають у ліфт у своєму будинку чи, тим паче, у будинку чужому, повинні мати під рукою телефон диспетчера аварійної служби ліфтів. Ці номери відтепер варто записати в мобільний - бажано, ще й поставити на швидкий виклик: 67-54-40; 61-20-60; 16-40.

Варто пам'ятати, що телефон гарячої лінії аварійки 16-40 з мобільного неможливо набрати навіть із попереднім введенням коду міста 0432. Тому єдиний варіант у даному випадку - зателефонувати знайомим, друзям чи родичам і попросити їх скористатися стаціонарним телефоном. Сідаючи в ліфт, не завадить переконатися, що грошей на рахунку достатньо для дзвінка. Інакше безпечніше і спокійніше піднятися чи спуститися з поверху пішки. У випадку, якщо ви не можете додзвонитися на жоден із вказаних номерів, телефонуйте на гарячу лінію міськвиконкому 15-60.

20 хвилин


0
0