24 лип. 2014 14:24

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Влада
0

45

0

Кузмишин хоче, щоб "молодші колеги" заборонили "перевіряти шефа"

Кузмишин хоче, щоб "молодші колеги" заборонили "перевіряти шефа"

 Вінницький апеляційний адмінсуд звернувся з позовом заборонити Фінінспекції свою перевірку до суду нижчої інстанції


Кузмишин хоче, щоб "молодші колеги" заборонили "перевіряти шефа"

 Вінницький апеляційний адміністративний суд звернувся з позовом до Вінницького окружного адміністративного суду з вимогою заборонити Державній фінансовій інспекції у Вінницькій області проведення позапланової перевірки своєї фінансово-господарської діяльності у період з 1 січня 2011 року по 1 липня 2014 року.

Про це йдеться у позовній заяві, текст якої має у своєму розпорядженні ВИННИЦА.info.

"Визнати протиправними дії Державної фінансової інспекції у Вінницькій області стосовно проведення позапланової ревізії окремих питань фінансово-господарської діяльності Вінницького апеляційного адміністративного суду за період з 1 січня 2011 року по 1 липня 2014 року" - йдеться у позовній заяві.

Апеляційний адмінсуд, який очолює Віталій Кузьмишин, у позові до суду, що фактично підпорядковується йому за порядком оскарження рішень, також вимагає визнати протиправними та скасувати направлення на проведення своєї позапланової перевірки, яку видала начальник Держфінінспекції Вінниччини, депутат облради Олена Вахновська, та стягнути з державного бюджету свої судові витрати за цим позовом.

Це позов викликаний порушеною слідчим управлінням УМВС у Вінницькій області кримінальної справи а фактом розтрати коштів державного бюджету при ремонтно-відновлювальних роботах пам'ятки архітектури - будівлі готелю "Савой" у центрі Вінниці на перетині вул. Козицького та Соборної, переданої в 2010 році Вінницькому апеляційному адміністративному суду.

Нагадаємо, що 10 липня інспекція Державного архітектурно-будівельного контролю у Вінницькій області в черговий раз прийшла на перевірку реконструкції пам’ятки архітектури місцевого значення «Готелю «Савой». Щоправда, цього разу інспекція потрапила усередину Савою фактично випадково: одна з дверей в приміщення виявилась незамкненою.

ВИННИЦА.info


0
0