30 груд. 2012 09:56

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Влада
0

95

0

Кузьмишин залучив «Мур», щоб трохи поремонтувати «Савой» для суду

Кузьмишин залучив «Мур», щоб трохи поремонтувати «Савой» для суду

Вінницький апеляційний адміністративний суд уклав угоду з вінницькою будівельною фірмою на капремонт будівлі по вулиці Соборна, 48 на 970 тисяч гривень


Кузьмишин залучив «Мур», щоб трохи поремонтувати «Савой» для суду

Вінницький апеляційний адміністративний суд 21 грудня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Мур» на капремонт будівлі Вінницького апеляційного адміністративного суду по вул. Соборна, 48 в Вінниці за 0,97 млн гривен.

Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

За умовами тендеру «Мур» має здійснити у «Савої» заміну вікон, дверей та підсилити стіни.

При цьому роботи мають бути виконані до кінця поточного року.

Нагадаємо, що у червні 2010 року Вінницька обласна рада вирішила передати будівлю готелю "Савой", розташованої в центрі Вінниці на перетині вул. Козицького, 34, та Соборної, 48 для розміщення Вінницького апеляційного адміністративного суду.

Однак суд досі не розмістився у приміщені готелю через аварійний стан будівлі, який є пам’яткою містобудування та архітектури місцевого значення.

Вінницький апеляційний адміністративний суд створений у березні 2009 року за указом тодішнього Президента Віктора Ющенка. Суд обслуговує Вінницьку, Хмельницьку, Черкаську, Чернівецьку області. Суддівський корпус суду має складатися із 42 суддів. Очолює Вінницький апеляційний адмінсуд екс-голова Вінницького окружного адмінсуду Віталій Кузьмишин.

ВИННИЦА.info


0
0