2 жовт. 2018 15:36

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Культура
0

109

0

Квести, карнавальна хода та іронічна поезія – яким буде фестиваль сміху у Вінниці

Квести, карнавальна хода та іронічна поезія – яким буде фестиваль сміху у Вінниці

 У Вінниці 5 жовтня відбудеться Smile Fest


Квести, карнавальна хода та іронічна поезія – яким буде фестиваль сміху у Вінниці


 5 жовтня у Вінниці відбудеться традиційній Smile Fest, який проходить вже третій рік поспіль.

Як зазначили організатори сьогодні під час прес-конференції, на вінничан чекає колоритна розважальна програма. Родзинкою фестивалю буде прапор, який повісять на дах вежі, там він буде протягом дня.

«Цього року родзинко нашого фестивалю буде прапор Smile Fest, яким ми замінимо прапор Вінниці на один день. Кожен з вінничан зможе побачити зміни та взяти участь у фестивалі загалом», – зазначила співорганізаторка фестивалю Христина Коваленко.Квести, карнавальна хода та іронічна поезія – яким буде фестиваль сміху у Вінниці

Захід розпочнеться о 14:00, на площі В. Стуса зі «смайл ходи». Участь зможуть взяти усі бажаючі. Від площі В. Стуса хода рухатиметься до Центрального парку, а саме до планетарію. Від планетарію до фонтану, що розташований біля літнього театру. Потім по вул. Грушевського учасники ходи вирушать до вежі.

Організатори також зазначили, що учасники ходи з дому можуть взяти барабани, кульки, дудки, перуки і загалом переодягнутися у різноманітні веселі костюми.

О 15:00 на Майдані Незалежності розташується «смайл-містечко», на якому відбудеться концерт на честь відкриття фестивалю. Містечко буде наповнене різними пізнавальними майстер-класами, креативними фотозонами, ляльковим театром для дітей та відбудеться імпровізована казка. Також відвідувачі зможуть намалювати свій портрет, розмалювати собі обличчя, взяти участь у квесті (у якому розіграють кекс) та зробити імбирне печиво. Окрім цього, на заході будуть дослідники «Шаленої лабораторії».

Паралельно з роботою «смайл містечка», у креативному просторі «Артинов» відбудеться захід для дітей. Сергій Пантюк та Іван Андрусяк презентують свою програму «Зайчики та чупакабри».

Завершиться фестиваль традиційним вечором іронічної поезії «Тотальна іронізація» (19:00, ТЦ «Ізумруд», 8 поверх), на який організатори запросили до Вінниці видатних українських письменників-іроністів Сергія Пантюка, Сергія Татчина, Дмитра Мамчура, братів Капранових та Сергія Байрака. На цей захід проходить попередня реєстрація по телефону 096 777 0995 або зареєструватись https://docs.google.com/forms/d/1aLxFqn-x2SGVF6FfiCjAK9j-SzUiO-G4iieJWB6gJRQ/viewform?edit_requested=true, вхід безкоштовний.

Квести, карнавальна хода та іронічна поезія – яким буде фестиваль сміху у Вінниці - фото 2

Вінниця.info