19 лип. 2018 10:49

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:52
Суспільство
0

358

0

Лариса Білозір: «Як мати - знаю справжню цінність дитячої посмішки»

Лариса Білозір: «Як мати - знаю справжню цінність дитячої посмішки»

Депутат Вінницької обласної ради, голова ГО «Життя та розвиток громад» Лариса Білозір ініціювала для діток з родин учасників АТО Шаргородщини відпочинок у аквапарку «Акварай»


Лариса Білозір: «Як мати - знаю справжню цінність дитячої посмішки»

 12 липня 63 діток з родин учасників АТО Шаргородщини відвідали аквапарк «Акварай» у с. Гибалівці поблизу Шаргорода. Ініціатором заходу стала  депутат Вінницької обласної ради, голова ГО «Життя та розвиток громад» Лариса Білозір.

Цього дня діток та їх батьків чекали розважальна програма, шоу мильних бульбашок, смачний обід та море позитивних емоцій від стрімких спусків з гірок у басейн до водних розваг. Протягом усього дня дітлахів розважали професійні аніматори тож малеча отримала максимум позитиву.

«Намагаючись дарувати діткам радість, які, мабуть, як ніхто потребують позитивних емоцій та вражень, вже другий рік поспіль наша ГО «Життя та розвиток громад» співпрацює зі спілками учасників АТО в районах області щодо організації дозвілля малечі.  Так за нашої підтримки понад 700 дітей з Вінниччини уже  відвідали аквапарки. Сьогодні У Шаргороді  зустрілася з родинами та дітками учасників АТО. Переконана, що дітки та дружини наших захисників потребують максимальної уваги, адже те, що довелось пережити їх родинам залишає відбиток на довгі роки. Ми намагалися подарувати максимум позитиву та влаштувати чудовий відпочинок, який би запам’ятався дітям»,- написала Лариса Білозір.

Лариса Білозір: «Як мати - знаю справжню цінність дитячої посмішки»

Варто зазначити, що Лариса Білозір вже багато років опікується культурно-мистецькими заходами та підтримкою талановитої молоді, освітніми проектами, родинами та дітками воїнів АТО. Від початку року близько 200 діток з родин учасників АТО з Вінниччини відвідали Хмельницький аквапарк «7 Океан».

Забезпечили подорож, організацію і безпосередній супровід дітей громадська організація «Життя та розвиток громад» спільно з ГО «Українське об’єднання учасників бойових дій та волонтерів АТО у Вінницькій області», яку очолює Андрій Грачов, за підтримки голови Вінницької ОДА Валерія Коровія.

Загалом у 2017 році аквапарк у Хмельницькому був маленьким острівцем щастя для 450 дітей учасників АТО та загиблих з Вінницької області, 2018 – став продовження доброї справи вже на Вінниччині у нещодавно відкритому аквапарку для всієї родини у Шарогороді.

Лариса Білозір: «Як мати - знаю справжню цінність дитячої посмішки» - фото 2

Лариса Білозір: «Як мати - знаю справжню цінність дитячої посмішки» - фото 3

Лариса Білозір: «Як мати - знаю справжню цінність дитячої посмішки» - фото 4

Лариса Білозір: «Як мати - знаю справжню цінність дитячої посмішки» - фото 5

Лариса Білозір: «Як мати - знаю справжню цінність дитячої посмішки» - фото 6

Лариса Білозір: «Як мати - знаю справжню цінність дитячої посмішки» - фото 7