17 трав. 2017 17:01

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

74

0

Лікування геморою в «Оксфорд Медікал» - клініка рекомендує дієвий метод

Лікування геморою в «Оксфорд Медікал» - клініка рекомендує дієвий метод

 Лікування геморою в «Оксфорд Медікал» - клініка рекомендує дієвий метод


Лікування геморою в «Оксфорд Медікал» - клініка рекомендує дієвий метод

 Невеличкий тест для читачів. Ви дивитесь телевізійну рекламу лікувального засобу, в якій постійно присутні кнопки на стільцях або гострі кути, на які сідають персонажі. Про яку хворобу йдеться? Звичайно, ви одразу здогадаєтесь, що мова йде про лікування геморою.

Давня проблема людства, з якою воно бореться впродовж тисячоліть (стверджують, що методи лікування цієї хвороби знайшли навіть у стародавніх єгипетських папірусах). В більш пізні часи медики навчились лікувати геморой радіохвильовою хірургією, інфрачервоною коагуляцією та накладанням латексних кілець. Всі ці методи мають право на існування і широко застосовуються. Проте сьогодні ми розповімо вам про принципово нову і високоефективну технологію, яка практикується у клініках «Оксфорд Медікал» - допплерівську дезартеризацію HAL-RAR. Вперше застосований у 1995 році в Японії, цей метод швидко завоював популярність у США, країнах Європи, а з часом став застосовуватись лікарями «Оксфорд Медікал» в Україні.

В чому переваги лікування геморою методом HAL-RAR? Їх декілька. Насамперед, він запобігає рецидивам хвороби і дає гарантію повного одужання понад 90% в результаті всього однієї процедури. Важливо також, що ця методологія належить до так званих малоінвазивних, тобто, орієнтованих на мінімізацію втручання в організм та ступінь травмування тканин. Іншими словами, операція методом HAL-RAR зберігає цілісність та нормальну функцію анатомічних структур. Ще одна важлива особливість: ультразвуковий датчик фіксує місцезнаходження всіх артерій, які «скидають» кров до гемороїдальних сплетінь, що дозволяє здійснювати профілактику утворення нових вузлів.

Як правило, вся процедура займає від 20 до 40 хвилин. Вона проводиться під місцевою анестезією, пацієнт не відчуває болю. Процес відновлення триває 3-5 днів, впродовж яких лікар призначає прийом нестероїдних протизапальних препаратів. З цією ж метою використовуються свічки та спеціальні мазі, які зменшують запалення та стимулюють загоєння тканин.

Дуже важливо, щоб лікування методом HAL-RAR здійснював кваліфікований лікар за допомогою спеціальної апаратури.

Якщо ця інформація є для Вас актуальною, зверніться до фахівців «Оксфорд Медікал» за телефоном 67-70-00 і запишіться на прийом. Вам обов’язково допоможуть. Піклуйтесь про себе і будьте здорові!

Сергій Морозов, лікар-проктолог клініки «Оксфорд Медікал»