30 верес. 2014 18:08

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Культура
0

54

0

«Лісапетний батальйон» 11 жовтня приїде у Вінницю, аби врятувати городян від депресії і зібрати гроші на АТО

«Лісапетний батальйон» 11 жовтня приїде у Вінницю, аби врятувати городян від депресії і зібрати гроші на АТО

 Переможці 5 сезону телешоу «Україна має талант» в Будинку офіцерів о 19.00 співатимуть свої запальні народні хіти, вражатимуть публіку тонким гумором і харизмою. Після чого за традицією частину коштів віддадуть на потреби української армії.


«Лісапетний батальйон» 11 жовтня приїде у Вінницю, аби врятувати городян від депресії і зібрати гроші на АТО

 Переможці 5 сезону телешоу «Україна має талант» в Будинку офіцерів о 19.00 співатимуть свої запальні народні хіти, вражатимуть публіку тонким гумором і харизмою. Після чого за традицією частину коштів віддадуть на потреби української армії.

 

«Лісапетний батальйон» 11 жовтня приїде у Вінницю, аби врятувати городян від депресії і зібрати гроші на АТО

- Ви взяли Київ! За 5 років у нас зал ще так не шаленів! - не приховував захвату телеведучий Ігор Кондратюк.

Заспівавши на талант-шоу свій хіт «Сама файна», баби з невеличкого села Скала-Подільська на Тернопільщині, що налічує всього 200 хат, одразу підкорили серця українців. У кожному ефірі колектив «Лісапетний батальйон» вражав глядачів своєю фантастичною енергетикою, харизмою і відвертістю. «Лісапетисток» одразу охрестили секс-символами України, а після тріумфального фіналу колектив почав активно гастролювати по країні. Під час свого нового туру по 32 містам України «Лісапетний батальйон» вперше дасть великий сольний концерт у Вінниці. Концерт, організатором якого є продюсерський центр «Союз», обіцяє стати незабутнім феєричним свято для кожного присутнього.

- У такий складний для України час, люди сприймають наш колектив ще краще, ніж у мирні часи, - зазначає у інтерв’ю лідерка «Лісапетного батальйону» Наталя Фаліон. - Людина ж не може весь час плакати. Кожному потрібні хвилини, коли можна відключитися від усіх буденних проблем, переживань, усіх тих жахливих новин. Людям як ніколи зараз потрібно позбутися депресії і хоча б дві години, забувши про все, повеселитися й зарядитися позитивом. Для цього є ми!

Розважальний репертуар колективу «на ура!» сприймають і ті герої, які воюють на передовій. 

- Коли ми виступали для воїнів на полігоні, імпровізованою сценою нам служив КАМАЗ з розвернутими бортами. Вже три тижні пройшло з часу того концерту, а я й досі не можу прийти в себе, - зізнається Наталя Фаліон. - Ми бачили їхні очі, загорілі мужні тіла і розуміли, що українці - це особливі люди. Нас ніхто ніколи не поставить на коліна і не залякає! Я вірю, що наша держава буде єдиною і сильною, бо ви й не уявляєте, яка величезна віра світиться у очах солдат. Вони приймали нас дуже щиро, аплодували після кожної пісні, сприймали усі наші жарти, а під кінець - плакали. І ми плакали разом із ними…

Великі суми від кожного концерту «Лісапетний батальйон», не роздумуючись, направляє бійцям.

- Кожен має те робити, - впевнені співачки. - Як не може зробити держава, мають зробити люди. У нас така можливість є, концертів даємо дуже багато, тому обов’язково підтримуємо наших героїв.

Наступного дня після концерту у Вінниці «Лісапетний батальйон» здійснить свою давню мрію - виступить у столиці у Жовтневому палаці.

- Для нас немає різниці, де виступати: у великому місті чи в селі. Ми раді кожній зустрічі із любими глядачами, - каже Наталя Фаліон. - Проте Київ - це мрія всього життя. Коли сільська самодіяльність виходить на такий рівень - це щось неймовірне, безпрецедентне, що хвилює усіх.

Наталя Фаліон скільки себе пам’ятає, стільки співає українські народні пісні. У 1979 році вона закінчила Київський інститут культури, де її одногрупником був Михайло Поплавський. А вже у 1993 році очолила ансамбль «Бабине літо» у рідному селі П’ятничани Чемеровецького району Хмельницької області. Паралельно пані Наталя очолила музичну школу у селі Скала-Подільська на Тернопільщині, де заснувала ансамбль «Забава». «Лісапетний батальйон» виник після об’єднання «Забави» і «Бабиного літа», у який увійшли учасниці віком від 30 до 65 років.

- Ми вже давним-давно були «секс-бомбами» для нашого села. Це для України ми стали відкриттям після участі у талант-шоу. Хоча все, що Україна почула на шоу, не писалося для великої сцени, це було для нашого села, для районної сцени, - розповідає Наталя Фаліон. - «Лісапетним батальйоном» нас якось жартома назвав один політичний діяч, коли ми їхали на якийсь з концертів. Каже: «Ви прямо як взвод спеціального призначення, така дисципліна». В мене все дуже чітко, сказано о дев’ятій годині прийти – за десять дев’ята вже всі на місці. Я згадала ці слова і вирішили так назватися перед шоу. Воно навіть гармонує: Фаліон, батальйон, мільйон…

Музику для своїх хітів Наталя Фаліон пише сама, а тексти складає її старший син.

-          Вся моя творчість присвячена саме селу, людям, з якими я живу, працюю. Ми таку жартівливу нішу зайняли вже дуже давно, - говорить «лісапетниця». - Хоча останні півроку я довго не могла нічого писати. Потім, слава Богу, прорвало. І після творчої депресії перша пісня, яку я написала, - про любов. А взагалі я завжди кажу: поки можемо, ми будемо їздити по селах і містах, закликатимемо людей, аби вони були добрими, терплячими і працьовитими, щоб любили Бога, і тоді він нас любитиме! Оце наше кредо! Так ми живемо й хочемо, щоб жила вся Україна! 

Почути нові шедеври та народні хіти «Сама файна», «Лісапед», «Секс-бомби», «Давай, баби, давай» та багато інших вінничани зможуть у суботу, 11 жовтня, о 19.00 в Будинку офіцерів. Квитки на концерт продаються у касах ТЦ «Sky park», в «Універмазі» та Будинку офіцерів. Довідки за телефоном: (097)460-39-37.

 «Лісапетний батальйон» 11 жовтня приїде у Вінницю, аби врятувати городян від депресії і зібрати гроші на АТО - фото 2

 «Лісапетний батальйон» 11 жовтня приїде у Вінницю, аби врятувати городян від депресії і зібрати гроші на АТО - фото 3

 «Лісапетний батальйон» 11 жовтня приїде у Вінницю, аби врятувати городян від депресії і зібрати гроші на АТО - фото 4

 «Лісапетний батальйон» 11 жовтня приїде у Вінницю, аби врятувати городян від депресії і зібрати гроші на АТО - фото 5

 «Лісапетний батальйон» 11 жовтня приїде у Вінницю, аби врятувати городян від депресії і зібрати гроші на АТО - фото 6

 «Лісапетний батальйон» 11 жовтня приїде у Вінницю, аби врятувати городян від депресії і зібрати гроші на АТО - фото 7

 «Лісапетний батальйон» 11 жовтня приїде у Вінницю, аби врятувати городян від депресії і зібрати гроші на АТО - фото 8

 «Лісапетний батальйон» 11 жовтня приїде у Вінницю, аби врятувати городян від депресії і зібрати гроші на АТО - фото 9

 «Лісапетний батальйон» 11 жовтня приїде у Вінницю, аби врятувати городян від депресії і зібрати гроші на АТО - фото 10

 «Лісапетний батальйон» 11 жовтня приїде у Вінницю, аби врятувати городян від депресії і зібрати гроші на АТО - фото 11

 «Лісапетний батальйон» 11 жовтня приїде у Вінницю, аби врятувати городян від депресії і зібрати гроші на АТО - фото 12

 «Лісапетний батальйон» 11 жовтня приїде у Вінницю, аби врятувати городян від депресії і зібрати гроші на АТО - фото 13

  «Лісапетний батальйон» 11 жовтня приїде у Вінницю, аби врятувати городян від депресії і зібрати гроші на АТО - фото 14

Валентина Кирильчук, ВИННИЦА.info


0
0