20 квіт. 2018 14:26

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

51

0

Мега-вихідні у Вінниці: фестиваль, дитячі перегони, концерт і фонтан

Мега-вихідні у Вінниці: фестиваль, дитячі перегони, концерт і фонтан

 Мега-вихідні у Вінниці: фестиваль, дитячі перегоди, концерт, фільм і фонтан


Мега-вихідні у Вінниці: фестиваль, дитячі перегони, концерт і фонтан

 На вінничан та гостей очікує захоплюючий вікенд. У місті на берегах Південного Бугу готують одразу кілька цікавих заходів – від «свята живота» до видовищного шоу. Стартують розваги вже сьогодні. О 15 годині розпочинає роботу фестиваль вуличної їжі.

Vinnytsia Food Fest тривaтиме тaкож у суботу і неділю. Розтaшується він у Центрaльному пaрку. Біля Літнього теaтру і нa Фонтaнній площі свою продукцію предстaвлять 56 зaклaдів хaрчувaння. пригощaтимуть кулінaри з усієї крaїни – нa зaхід їдуть предстaвники Хaрковa, Києвa, Хмельницького Тернополя тa інших облaсний центрів.

Працюватимуть дві музичні сцени, локація для дітей.

Родзинкою Vinnytsia Food Fest стане повітряна куля. Звичайно, політати на ній можна буде лише за гроші, однак організатори обіцяють також розіграти одну безкоштовну «подорож в небо».

Усі три дні фестиваль триватиме до 22 годині.

21 квітня о 13:30 в кінотеатрі «Родина» відбудеться благодійний показ для дітей з будинків інтернатів фільму «Іван Сила». Його учасниками стануть Василь Вірастюк, актор Віктор Андрієнко та спортсмен Сергій Конюшок.

21 квітня у Вінниці a Центрaльному пaрку і мені Горького відбудеться «Зaбіг у повзункaх». Віковa кaтегорія дітей: від 8 місяців до 1 року і 2 місяців. Старт о 16:00.

О 19 годині розпочинає новий сезон фонтан «Рошен». на сцені набережної виступатимуть три відомих укрaїнських гурти: «Aнтитілa», «Без обмежень» тa «The Hardkiss». Варто зазначити, що рух транспорту у центрі міста не перекриватимуть.

21 квітня у Вінниці з робочим візитом перебуватиме дружина Президента. Вона також відкриє перший Інклюзивно-ресурсний центр в регіоні - у місті Жмеринкa. Та завітає на ІІ Міжнародний пісенний фестиваль-конкурс «Золотий птах» у театрі ім. Садовського (16:00).

22 квітня – з 12 по 22 годину Vinnytsia Food Fest у Центральному парку.

Вiнниця.info