16 серп. 2016 16:39

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

164

0

Мер Вінниці назвав форум Клименка «покемонами» і послав їх у Хімки

Мер Вінниці назвав форум Клименка «покемонами» і послав їх у Хімки

Мер Вінниці назвав форум Клименка з «Успішною країною» «покемонами» і послав їх у Хімки 


Мер Вінниці назвав форум Клименка «покемонами» і послав їх у Хімки

Вінницький міський голова Сергій Моргунов розмістив на своїй сторінці в соцмережі гнівний пост про запланований у Вінниці форум, який організовує «Успішна країна» екс-міністра доходів і зборів Клименка та опублікував відео втечі з України Пшонки і Клименка, порадивши влаштовувати подібні заходи в Хімках чи Митищах, а не у Вінниці.

«Повернувся з Польщі, куди їздив за досвідом у створенні і діяльності промислових, технологічних та ІТ-парків, і дізнаюся, що так звана «Успішна країна» пана Клименка збирається провести якийсь бізнес-форум у Вінниці 17 серпня. Вінниця – це місто патріотичних людей, які люблять і вболівають за своє місто і за Україну. Тому я дуже не радив би цьому діячеві спокушати долю і намагатись проводити будь-які заходи у нашому місті. Дуже багато наших хлопців воювали або зараз знаходяться на передовій на Донбасі через те, що такі, як ви, довели нашу країну до «ручки». І не тільки – вже два роки, як держава-агресор, де ви переховуєтесь, анексувала український Крим та окупувала частину Луганської та Донецької областей.

Розумію, що вам все одно, бо ви за кордоном, де ховаєтесь від СБУ і ГПУ. Але хоча б пожаліли тих людей, яких наймаєте, щоб створювати масовки по різних містах від цієї партії. Бо чомусь я переконаний, що у Вінниці їх так тепло зустрінуть, що ваша втеча із Пшонкою через термінал аеропорту може виглядати дитячою забавкою. А в нашому місті зловити таких «покемонів» знайдеться чимало охочих. Крім того, я впевнений, що у місті не знайдеться охочих піти за «довгим рубльом від Клименка» і здати в оренду зал для цього так званого форуму. Бо якщо такі знайдуться – то громада їм цього не пробачить.

Влаштовуйте такі заходи десь у Хімках, Митищах… Будь-де, де вам дозволять ті, хто надав вам прихисток за ваші «успіхи» під час керування Україною януковичами-клименками-захарченками. Успішна країна Україна – це точно без таких як ви!

І наостанок згадались слова класика: можна без кінця дивитись, як горить вогонь та тече вода. Я би додав – і на шоу «втеча з Шоушенка-2014» у виконанні Клименка і Пшонки в терміналі Донецького аеропорту, який тоді ще був цілим», - зазначив мер Вінниці і розмістив відео втечі Клименка і Пшонки з України:

Вінниця.info

title