16 лют. 2016 10:17

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

64

0

Мер Вінниці очолив секцію великих міст АМУ

Мер Вінниці очолив секцію великих міст АМУ

Вінницького міського голову Сергія Моргунова було обрано головою секції великих міст.


Мер Вінниці очолив секцію великих міст АМУ

 Під час останнього засідання загальних зборів Асоціації міст України було схвалено оновлений склад Правління АМУ. До складу Правління увійшов і Вінницький міський голова Сергій Моргунов, який є головою Вінницького регіонального відділення Асоціації міст. Сергія Моргунова було також обрано головою секції великих міст.

Про це інформує Департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю  Вінницької міської ради.

На сьогодні Асоціація залишається найбільш масштабною організацією в країні, метою діяльності якої є підтримка та розвиток місцевого самоврядування в Україні. Інтереси міст в АМУ представляють, як правило, міські голови територіальних одиниць. У цьогорічних загальних зборах Асоціації міст взяло участь більше двохсот представників органів місцевого самоврядування-членів всеукраїнської недержавної організації. Серед них був і Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Серед іншого під час загальних зборів присутніми було схвалено і оновлений склад Правління АМУ. Відповідно до нової структури Асоціації міст, до її складу входить три секції: малих, середніх та великих міст. Вінницького міського голову Сергія Моргунова було обрано головою секції великих міст.

«Обрання Сергія Моргунова в керівні органи Асоціації міст України передусім свідчить про визнання успіхів Вінниці щодо розвитку муніципального управління, - зазначає директор КП «Інститут розвитку міст» Владислав Скальський. – В той же час, в подальшому це може сприяти поширенню досвіду міста, а також відстоюванню інтересів Вінниці та громад інших великих міст».

ВИННИЦА.info