18 лип. 2011 16:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:55
Суспільство
0

55

0

Міліція відпустила рейковий автобус Вінниця-Хмільник-Хмельницький

Міліція відпустила рейковий автобус Вінниця-Хмільник-Хмельницький

Курсування рейкового автобусу Вінниця-Хмільник-Хмельницький відновлено після того, як у п’ятницю він був опломбований у Хмельницькому працівниками відділу Державної служби з боротьби з економічною злочинністю


Міліція відпустила рейковий автобус Вінниця-Хмільник-Хмельницький

Курсування рейкового автобусу Вінниця-Хмільник-Хмельницький відновлено після того, як у п’ятницю він був опломбований у Хмельницькому працівниками відділу Державної служби з боротьби з економічною злочинністю (ДСБЕЗ) Управління МВС України.

У прес-службі Південно-Західної Залізниці ВИННИЦА.info підтвердили, що курсування рейкового автобусу було відновлено у суботу 16 липня, додавши, що матеріали щодо припинення руху рейкового автобусу передані для розслідування до Генпрокуратури.

Крім того, у довідковому бюро вінницького вокзалу підтвердили, що наразі можна придбати квитки на рейковий автобус сполученням Вінниця-Хмільник-Хмельницький, який курсує за звичним розкладом.

Нагадаємо, у Хмельницькому 15 липня працівники відділу Державної служби з боротьби з економічною злочинністю (ДСБЕЗ) Управління МВС України на Південно-Західній залізниці опломбовують рейковий автобус Вінниця-Хмільник-Хмельницький. Рейковий автобус вранці о 7.00 не відправився зі станції Гречани” та перебував в депо, де його описували працівники ДСБЕЗ із Києва.

24 червня 2011 року «Укрзалізниця» запустила рейковий автобус за маршрутом Вінниця-Хмільник-Хмельницький. Автобус поєднав обласні центри Вінницю і Хмельницький, при цьому також заїжджає у місто-курорт Хмільник.

Крім того, рейси автобуса дозволили здійснювати поїздки на ділянках Гречани-Шепетівка, Старокостянтинів-Калинівка, Гречани-Вінниця, Гречани-Хмільник.

В «Укрзалізниці» підкреслили економічну вигоду для громадян, які оберуть цей вид транспорту: вартість квитка від Вінниці до Хмельницького становить 15,69 грн., у той час як вартість аналогічної поїздки в маршрутному таксі – 35 грн., зазначили в УЗ.

Довідка. Рейковий автобус серії 630М виробництва Польщі складається із двох вагонів, виготовлених з використанням енергозберігаючих технологій. Розрахований на перевезення 308 пасажирів із маршрутною швидкістю 120 км на годину.

ВИННИЦА.info


0
0