7 берез. 2018 16:57

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Інтерв'ю
0

245

0

«Міс Вінниця 2018» розповіла про ідеального чоловіка і чутки навколо заміжжя

«Міс Вінниця 2018» розповіла про ідеального чоловіка і чутки навколо заміжжя

Інтерв’ю з «Міс Вінниця 2018»: про ідеального чоловіка і чутки навколо заміжжя


 24-річна Аліна Бабій стала найкрасивішою вінничанкою 2018-го року. 4 березня дівчина приміряла корону переможниці, а також виборола одразу два титули – «Міс Вінниця» та «Міс глядацьких симпатій». За освітою – юрист і філолог. Сьогодні працює телеведучою на «ВІНТЕРі».

Аліна родом з Павлівки Калинівського району. Нещодавно перебралася до Вінниці.

Журналісту Вiнниця.info зізналася, що стати учасницею конкурсу мріяла кілька років тому, а коли виповнилося 24, той думати про це перестала. Вмовила – колега на роботі.

- Тоді я ще працювала вчителькою української мови у Калинівській школі №3. Ви тільки уявіть, вчителька української мови ходить по сцені в купальнику і бере участь в конкурсі «Міс Вінниця» - таке викликає дисбаланс і смішно виглядає.

Одна із моїх колег на телебаченні сказала: «Аліна, іди спробуй, тобі нічого страшного там не зроблять». Подумала, а й справді, варто спробувати. Бачите, що з цього вийшло.

Аліна з дитинства мріяла стати правоохоронцем, як тато, але не все склалося при вступі до Академії МВС. Тому отримала освіту викладача української мови та літератури, і, про всяк випадок, - юриста.

- Класна робота була в школі, супер. Хоча до цього я не уявляла себе з дітьми, але, на щастя, легко пристосовуюсь до різних умов. Я відкрила для себе школу з іншої сторони.

В Павлівці жила з батьками, вони мене дуже опікують, по-доброму. Мабуть, тому захотілося мені у Вінницю, спробувати бути самостійною.

Запитуємо, чи справді Аліна була заміжньою, як про це пишуть у соцмережах. Дівчина не відповідає прямо, лише зауважує, що умовами конкурсу не допускаються учасниці, які перебувають в шлюбі або мають дітей.

- У мене ні першого, ні другого немає. Зараз взяти інше прізвище не проблема, хоч Версаче. Є люди, які навмисно роблять такі інтриги. Я люблю, коли про мене говорять: позитивне, негативне. Нехай говорять. У мене своя правда.

Сьогодні красуня розмірковує, чи подавати анкету на «Міс України 2018», бо розвивати кар’єру у сфері моделінгу не планує. (Зауважимо, що за умовами цього конкурсу, учасницями кастингу можуть стати громадяни України які: мають вік від 17 до 24 років; не перебували у шлюбі і не знаходяться в ньому; не мають дітей; судимостей та шкідливих звичок).

- Моделінг, покази і фотосесії я не люблю. У мене за 2 дні вже плюс 200 підписників у соцмережі. Що вони там хочуть побачити, я не знаю. У мене немає жодних гламурних фотографій. У дзеркалі не фотографуюся. Я уявляю, яке їх розчарування, коли я приймаю заявку, а там нічого незвичайного.

- Аліно, як вдається підтримувати себе у гарній формі?

- Генетика.  У мене мама, тато невисокі, худорлявої статури. Зізнаюся, два тижні до конкурсу я обмежувала себе в їжі. А так поїсти я дуже полюбляю. Поки мене не буде боліти живіт, я з-за столу не встану (усміхається- ред.).

«Міс Вінниця 2018» розповіла про ідеального чоловіка і чутки навколо заміжжя

- Яка твоя улюблена страва?

- Люблю їсти все, а коли голодна – готова з’їсти все підряд. Знайомі завжди дивуються, куди воно у мені поміщається.

- Після перемоги у конкурсі ти точно стала завидною нареченою. Чи вільне твоє серце?

- Завидна наречена – це якась багата дівчина із великими статками. А я проста сільська дівчина, тільки з короною на голові (жартує – ред.).

Моє серце таке складне і не зайняте. Коли хтось говорить багато компліментів, я одразу думаю: «Що ти мені брешеш?». У мене такий характер, що компліментом чи квіточкою розтопити не можна.

Ідеальний мужчина має бути, однозначно, старшим на 5 років. Точно не жити з батьками. Відповідальний. Щоб не я над ним трусилася, а навпаки.

- Чи всі форми у «Міс Вінниця 2018», так би мовити, натуральні?

- Я не стільки багато заробляю, щоб робити собі пластичні операції. Чесно кажучи, я не проти цього, якщо є потреба, то можна щось під коректувати. В мене єдине, що не натуральне, це вії, бо маю алергію на туш – починають сльозитися очі. Волосся моє, не нарощене.

На конкурсі краси Аліна виграла путівку на двох до Італії. Спершу планувала подорожувати з мамою, але тепер думає докупити ще один квиток, аби татові не було образливо, – відпочити сім’єю.

Для коштовної корони ще не знайшла гідного місця. «Вона, напевно, буде сімейною реліквією, яку я передаватиму з покоління в покоління. Дуже хочу дочку, я думаю, вона буде пишатися мною», - говорить красуня.

Дівчина зізнається, що обожнює собак, але може гратися з ними тільки в селі. Тому щотижня з нетерпінням чекає п’ятниці, аби поїхати додому, в Павлівку. Хоббі для душі – малювання і гітара.

«Міс Вінниця 2018» розповіла про ідеального чоловіка і чутки навколо заміжжя - фото 2

«Міс Вінниця 2018» розповіла про ідеального чоловіка і чутки навколо заміжжя - фото 3

Спілкувалася Вероніка Малюта

Вiнниця.info