14 берез. 2018 16:24

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

102

0

Міська рада відповіла на петицію про шансон у вінницьких маршрутках

Міська рада відповіла на петицію про шансон у вінницьких маршрутках

 Міська рада відповіла на петицію про шансон у маршрутках 


Міська рада відповіла на петицію про шансон у вінницьких маршрутках

 На сайті місцевих петицій, було зареєстроване звернення, в якому вінничани просили міську владу посприяти, аби пасажирів маршрутних таксі інформували про звучання шансону в салоні. Так як петиція набрала необхідну кількість голосів, в мерії 14 березня дали публічну відповідь.

 «Вашу петицію щодо звучання музики в автобусах загального користування в режимі маршрутного таксі опрацьовано.

За результатами опрацювання інформуємо.

З приватними перевізниками, що здійснюють перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в режимі маршрутного таксі міста постійно проводиться інформаційна робота щодо обов’язкового дотримання Правил надання послуг пасажирського автомобільного транспорту та інших нормативних документів в сфері транспорту.

При укладанні договорів з приватними перевізниками, що здійснюють перевезення в місті Вінниця, враховуються звернення та пропозиції мешканців щодо якості обслуговування, в тому числі звернення щодо звучання музики.

Крім того, перевізники попереджені про необхідність враховувати зауваження та побажання пасажирів щодо покращення якості надання послуг в пасажироперевезеннях, особливо в частині гучності звучання музики та її асортименту», - йдеться у відповіді до петиції.

Вiнниця.info