20 трав. 2015 12:55

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

85

0

Міськрада шукає кандидатів на присвоєння звання «Почесний громадянин міста Вінниці»

Міськрада шукає кандидатів на присвоєння звання «Почесний громадянин міста Вінниці»

 Пропозиції та подання про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Вінниці» приймаються до 1 липня 2015 року


Міськрада шукає кандидатів на присвоєння звання «Почесний громадянин міста Вінниці»

 Розпочато прийом пропозицій та подань щодо присвоєння звання «Почесний громадянин міста Вінниці». Пропозиції та подання про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Вінниці» приймаються до 1 липня 2015 року.

Про це йдеться в оголошенні Вінницької міської ради.

Відповідно до Положення про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Вінниці», затвердженого рішенням міської ради від 27.12.2011 року №565 встановлено терміни подання, обговорення та попереднього розгляду матеріалів про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Вінниці».

Вінницька міська рада та її виконавчий комітет, комісія з розгляду матеріалів про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Вінниці» інформують: трудові колективи, підприємства, організації (незалежно від форм власності), громадські об’єднання, партійні та профспілкові організації, міські відділення наукових і творчих спілок, товариств, органи самоорганізації населення, а також загальні збори громадян можуть надати відповідні пропозиції та подання про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Вінниці» до 01 липня 2015 року.

Пропозиції необхідно надавати у паперовому вигляді за адресою: 21100, м. Вінниця, вул. Соборна, 59, Виконавчий комітет, Комісія по розгляду матеріалів про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Вінниці».

ВИННИЦА.info