6 січ. 2016 14:37

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:54
Місто
0

60

0

Міськрада шукає підприємство, яке утеплить вінницькі багатоповерхівки

Міськрада шукає підприємство, яке утеплить вінницькі багатоповерхівки

 Оголошено конкурсний відбір пропозицій на утеплення будинків 


Міськрада шукає підприємство, яке утеплить вінницькі багатоповерхівки

 У Вінниці стартував конкурс на відбір кращих пропозицій по капітальному ремонту фасадів з утепленням багатоквартирних будинків.

Про це йдеться в оголошенні Вінницької міської ради.

У місті проводяться заходи з енергозбереження, в тому числі – утеплення будинків. Під час однієї з нарад, які стосувалися роботи підприємств житлового-комунального господарства, міський голова Сергій Моргунов дав доручення проводити підбір підрядних організацій через відкритий конкурс, щоб відібрати найкращі пропозицій з виконання робіт по капітальному ремонту фасадів, що стосуються утеплення багатоквартирних житлових будинків.

Конкурс стартував на цьому тижні. Заявки в письмовій формі приймаються департаментом житлового господарства за адресою: вул. Соборна, 59, каб. № 427. Їх можна подавати до 15 січня. До заявки обов’язково потрібно додати довідку, складена у довільній формі, яка містить відомості про підприємство. А саме, реквізити (адреса - юридична та фактична, телефон, факс, телефон для контактів) та інформацію про керівництво (посада, ім'я, по батькові, телефон для контактів) для юридичних осіб. 

Також потрібно додати довідку про те, чи є в учасника конкурсу обладнання, матеріально-технічна база, працівники відповідної кваліфікації, які мають необхідні знання та досвід у відповідній сфері, необхідних для виконання робіт. Крім того із заявкою треба подати копію податкової фінансової звітності за останній рік, лист-відгук про виконання аналогічних робіт та розрахунок вартості 1 кв.м.

Щодо розрахунку вартості 1 кв.м, то він має містити певний перелік технічних вимог до матеріалів та виконання робіт. А саме, утеплення фасадів пінопластом ПСБ 35 (щільністю 26-35 кг/м3) товщиною 100 мм з опорядженням декоративним розчином, утеплення фасадів по периметру прорізів шириною товщини утеплювача (при висоті будівлі більше 15м виконувати протипожежні пояси  мінеральними плитами шириною три товщини утеплювача через кожні три поверхи з опорядженням декоративним розчином). А також – установлення віконних відливів та наявність відповідних сертифікатів якості матеріалів, що використовуються.

Детальнішу інформацію можна отримати за телефоном: 59-51-24.

ВИННИЦА.info