27 серп. 2014 16:19

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Події
0

44

0

Молода вінничанка помстилась колишній суперниці: пограбувала дівчину, погрожуючи ножем

Молода вінничанка помстилась колишній суперниці: пограбувала дівчину, погрожуючи ножем

Міліція затримала розбійницю


Молода вінничанка помстилась колишній суперниці: пограбувала дівчину, погрожуючи ножем

Гайсинському районі працівники міліції затримали 22-річну жительку одного з сіл району, яка з ножем напала на працівницю місцевого кафе через те, що та колись зустрічалась з її співмешканцем. У момент злочину жінка знаходилась в стані алкогольного сп’яніння.

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС у Вінницькій області.

Як розповів начальник Гайсинського райвідділу міліції Олександр Сомик, 26 серпня до міліції звернулась 42-річна місцева жителька, яка працює барменом у одному з місцевих кафе, з заявою про те, що близько шостої години ранку невідома жінка, погрожуючи їй ножем, зняла з неї куртку, де в кишені знаходилися гроші в сумі 1250 гривень.

Заявниця повідомила, що нападниця, яка відпочивала у компанії чоловіків, попросила її провести до виходу, там дістала з сумки кухонний ніж, приставила їй до горла та, погрожуючи фізичною розправою, вимагала віддати куртку з грошима. Після цього нападниця кинулась навтьоки, а потерпіла натиснула на кнопку виклику охорони.

Держохоронці, які прибули на виклик, зловмисницю затримали за «гарячими слідами» у лісі неподалік кафе. Нею виявилась 22-річна жителька одного з сіл Гайсинського району. Вона розповіла правоохоронцям, що у такій спосіб вона вирішила помститись жінці за те, що вона кілька років тому зустрічалась з її співмешканцем. Нападниця знала, що піде з друзями відпочивати у кафе, де працює суперниця, тому заздалегідь прихопила з собою ніж.

Куртку та гроші повернули власниці.

Слідчим відділом міліції відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій). Нападниця затримана в процесуальному порядку за підозрою у скоєнні злочину. За таке правопорушення передбачено покарання до 7 років ув’язнення.

ВИННИЦА.info


0
0