14 листоп. 2017 12:45

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Суспільство
0

99

0

Моргунов про підпал трамвайчика біля Roshen: Це провокація проти Вінниці

Моргунов про підпал трамвайчика біля Roshen: Це провокація проти Вінниці

 Відверто обурює, коли деякі особи не гребують жодними методами в своїх політичних чи інших цілях – заради піару чи епатажу


Моргунов про підпал трамвайчика біля Roshen: Це провокація проти Вінниці

 Міський голова Вінниці Сергій Моргунов прокоментував підпал декоративного трамвайчика на вулиці Соборній активісткою Femen. Мер називає хуліганські дії вандалізмом і провокацією проти Вінниці.

Про це йдеться у публікації на офіційній сторінці Сергія Моргунова у «Фейсбук».

«Сьогодні вночі одну з улюблених фотолокацій вінничан і гостей міста, - декоративний швейцарський трамвайчик на Соборній, - знищили.

Не здивований, що це зробили не вінничани, бо люди, які люблять своє місто, таке чинити не будуть. Відверто обурює, коли деякі особи не гребують жодними методами в своїх політичних чи інших цілях – заради піару чи епатажу.

І ті, хто це вчинив, приїхавши в чуже місто, щоб напакостити його мешканцям, мають бути покарані. Сьогоднішній нічний підпал по суті – це провокація проти Вінниці. Сподіваюсь, правоохоронні органи оперативно і належним чином відреагують на ці дії, а вінничани уже склали свою думку про те, що відбулось.

... Підпал фотолокації – це теж не політика, бо руйнувати те, що було створено іншими, і що приносило позитивні емоції, - це банальний вандалізм. І у нашому європейському місті, яке ми спільно з громадою розбудовуємо, такі речі неприпустимі.

Навмисно даю фото локації до нічних подій, і переконаний, що такою найближчим часом ми знову її побачимо», - зазначає міський голова.

Нагадаємо, що в ніч на 14 листопада у центрі Вінниці активістки Femen підпалили трамвайчик біля фірмового магазину Roshen. Макет, де полюбляли фотографуватися і діти, і дорослі, дівчина облила займистою рідиною. При цьому порушниця була лише в одній спідниці.

Зa дaним фaктом поліція Вінниччини відкрилa кримінaльне провaдження.

Вiнниця.info