28 верес. 2016 14:43

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

53

0

Моргунов розповів про Range Rover Вінницької мерії та новий Mercedes дружини

Моргунов розповів про Range Rover Вінницької мерії та новий Mercedes дружини

 Скільки автівок насправді в користуванні мера Вінниці 


Моргунов розповів про Range Rover Вінницької мерії та новий Mercedes дружини

Мер Вінниці Сергій Моргунов в інтерв’ю виданню «Реал» відповів на питання про «автопарк», скільки автівок Range Rover має мерія та як дружина купила Mercedes.

Раніше vlasno.info провело "розслідування", в якому написали, в мерії є два Range Rover зі схожими номерами, на одному з них їздять охороці мера. Також нашуміла інформація з купівлею автомобіля Mercedes-Benz дружиною Сергія Моргунова. В матеріалі згаданого видання йшлось про те, що пані Наталя витратила більшу частину задекларованих доходів на купівлю авто.

«Останнім часом журналістів дуже зацікавив автопарк Вашої родини. Йдеться про два Range Rover зі схожими номерами - «9999» і «8888» - і новий Mercedes-Benz дружини, який коштує нібито 2 млн. грн. Допомагали їй вибирати машину», - запитав журналіст.

«Маєте на увазі, що я їжджу «з охороною»? Мені говорили, що десь в Інтернеті такі чутки запустили… Так ось, в оренді у міськради знаходиться два автомобілі - Range Rover з «9999» і семимісний мікроавтобус «Фольксваген». Ні копійки бюджетних коштів на їх придбання не витрачено - орендуємо їх у фізичних осіб. Що стосується Range Rover з «8888», то наскільки я знаю, на такому авто їздить депутат міськради Ігор Скоромний. Не знаю, як реагувати на те, що депутата записали в «охоронці». А якщо серйозно, то виходить, що це чиясь нерозумна вигадка, а мені довго пояснювати доведеться.

Моя дружина цілком самостійна, щоб не питати поради, тому вибір авто зі мною не обговорювала. Далі. Якщо уважно розглянути декларацію за 2015 рік, то стане ясно, що в її власності записані два автомобіля. Вони продані. Куплений один. У декларації 2016 він буде відображений», - прокоментував Сергій Моргунов.

Вінниця.info