31 жовт. 2014 09:36

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Політика
0

32

0

На 16 ОВК зникли бюлетені однієї з дільниць за «Блок Порошенка»

На 16 ОВК зникли бюлетені однієї з дільниць за «Блок Порошенка»

 30 жовтня по трьох дільницях відбувався перерахунок голосів


На 16 ОВК зникли бюлетені однієї з дільниць за «Блок Порошенка»

На Вінниччині у виборчому окрузі №16 (центр місто Ямпіль) окружна виборча комісія досі не порахувала бюлетені. Протистояння з різницею у 314 голосів триває між самовисуванцями Юрієм Македоном та Романом Стаднійчуком.

Про це повідомляє прес-служба Громадяняької Мережі ОПОРА у Віницькій області.

30 жовтня по трьох дільницях відбувався перерахунок голосів.

Як повідомляє довготерміновий спостерігач Громадянської Мережі ОПОРА, при перерахунку голосів по дільниці №051403 (с.Велика Кісниця, Ямпільський р-н) не знайдено бюлетенів по загальнодержавному багатомандатному виборчому округу, відданих за Політичну партію «Блок Петра Порошенка». Члени ДВК довели, що у них бюлетені були, оскільки вони мають контрольні талони і за підрахунками все сходиться. Куди зникли бюлетені - наразі невідомо, буде проводитись розслідування.

Нагадаємо, 29 жовтня на ім’я голови ЦВК було направлено скаргу від кандидата в народні депутати Юрія Македона про, те що навмисно саботується робота по підрахунку голосів кандидатів у народні депутати, які балотуються по одномандатному виборчому округу №16.

Як повідомлялось раніше, є відомості, отримані від офіційних спостерігачів, відповідно до яких лідером виборчих перегонів на ОВО №16 є Юрій Македон з пріоритетом в 181 голос. 

ВИННИЦА.info

 


0
0