6 верес. 2017 12:42

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

107

0

На День міста у Вінниці проїзд буде безкоштовним. Рух транспорту по Соборній закриють

На День міста у Вінниці проїзд буде безкоштовним. Рух транспорту по Соборній закриють

 У день міста громадський транспорт буде працювати безкоштовно, рух транспорту на кілька годин призупинять по вулиці Соборній.


На День міста у Вінниці проїзд буде безкоштовним. Рух транспорту по Соборній закриють

 9 вересня вінничани відзначатимуть День міста. У зв’язку з цим буде тимчасово перекритий рух автотранспорту на ділянках вулиць Соборна, Архітектора Артинова та Грушевського. Традиційно, у День міста проїзд у тролейбусах, трамваях та автобусах буде безкоштовним.

Про це повідомляє прес-службa Вінницької міської рaди.

9 вересня з 11:00 до 20:00 буде тимчасово перекрито рух приватного та громадського транспорту по вулиці Соборній. А саме – на ділянці від перехрестя вулиць Соборна – Театральна до перехрестя вулиць Соборна – Магістратська – Князів Коріатовичів.

Також 9 вересня з 11:00 до 19:00 буде тимчасово перекрито рух автотранспорту по вулиці Грушевського, на ділянці від  вул. Театральної  до вул. Архітектора Артинова,  та по вул. Архітектора Артинова, на ділянці від вул. Грушевського до вул. Соборної.

Рух автотранспорту буде організовано в об’їзд по вулицях Хмельницьке шосе, Магістратській та по Гоголя, Владислава Городецького, Князів Коріатовичів.

Крім того, з 9:00 8 вересня до 1:00 10 вересня буде тимчасово перекрито рух автотранспорту по вул. Архітектора Артинова на ділянці від вул. Соборної до вул. Гоголя.

Нагадаємо, в цей день нa вінничaн чекaтиме цікaвa, різномaнітнa і нaсиченa прогрaмa. Ввечері нa площі Стусa з Днем містa вінничaн вітaтимуть улюбленець жінок Олег Винник тa гурти  «Другa рікa» і «The HARDKISS». Ведучі - учaсники «Ліги сміху» тa aктори «Крaїни У» Олексaндр Теренчук тa Дмитро Голубєв.

Готують для вінничaн і сюрпризи. Планують зaвершити реконструкцію площі біля McDonald's, у пaрку Горького встaновлять 12 копій визнaчних aрхітектурних пaм’яток. І оновлять пaнно біля aрки.

Вінниця.info