23 груд. 2017 11:31

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Події
0

49

0

На дорогах Вінниччини четверо людей отримали травми. Серед постраждалих 8-річна дитина

На дорогах Вінниччини четверо людей отримали травми. Серед постраждалих 8-річна дитина

 На дорогах Вінниччини щодня ДТП


На дорогах Вінниччини четверо людей отримали травми. Серед постраждалих 8-річна дитина

 Пішохід, четверо пасажирів легковиків та їх водії отримали тілесні ушкодження в результаті дорожньо-транспортних пригод, які стались у Козятинському та Тростянецькому районах області. Серед постраждалих 8-річна дитина.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції у Вінницькій області.

У Козятинському районі в селі Жежелів під колеса автомобіля «ФольцвагенТ5» потрапила 37-річна місцева жителька. Попередньо встановлено, що жінка перебігала проїжджу частину дороги по пішохідному переході. Внаслідок автопригоди потерпіла госпіталізована в травматологічне відділення районної лікарні.

На автодорозі сполученням «Тростянець-Тростянчик» зіткнулись автомобілі «Опель» та «ВАЗ 2109». В результаті автопригоди 63-річна пасажирка «Опеля» та 44-річний пасажир «ВАЗу» госпіталізовані до травматологічного відділення лікарні, 8-річна дівчинка, яка перебувала в салоні автомобіля «Опель», отримала незначні тілесні ушкодження та після огляду лікарів була відпущена додому, водій «ВАЗу» та ще один його пасажир отримали забої та не госпіталізовувались.

За даними фактами відкриті кримінальні провадження за ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3 років ув’язнення.

Як відомо, вчора, 22 грудня, у с. Широка Гребля Хмільницького району водій автомобіля «Kia Sorento» допустив наїзд на велосипедиста. Від отриманих ушкоджень потерпілий загинув на місці пригоди.

Вінниця.info