21 лют. 2018 16:35

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:53
Місто
0

104

0

На магістральних дорогах Вінниці планують впровадити «зелену хвилю»

На магістральних дорогах Вінниці планують впровадити «зелену хвилю»

 «Зелену хвилю» планують впровадити на магістральних вулицях Вінниці 


На магістральних дорогах Вінниці планують впровадити «зелену хвилю»

 На сайті Вінницької міської ради опублікували відповідь на петицію щодо запровадження на лоро газ «зеленої хвилі» - синхронної роботи світлофорів. За твердження мерії, сьогодні в обласному центрі прокладають волокно-оптичні мережі, а такий механізм планують запровадити на магістральних дорогах.

«…Поняття «зелена хвиля» є однією із основних функцій та принципів роботи автоматизованої системи керування дорожнім рухом (АСКДР), тобто без її впровадження неможливо скоординувати роботу світлофорних об’єктів на окремо взятій вулиці.

Роботи по впровадженню автоматизованої системи керування дорожнім рухом у м. Вінниці розпочато з прокладання волоконно-оптичних мереж, але на даний час не закінчені в повному обсязі.

Зазначені роботи на вулично-шляховій мережі міста будуть продовжуватись.

Після впровадження автоматизованої системи керування дорожнім рухом буде розглядатись можливість запровадження «зеленої хвилі» на окремих магістральних вулицях міста», - йдеться у відповіді на петицію.

Нагадаємо. що19 лютого вінничани зареєстрували електронну петицію до міської ради з пропозицією додатково інформувати громадян про видалення зелених насаджень.

Вінниця.info