17 жовт. 2014 10:58

Останнє оновлення  
22 груд. 2023 12:57
Влада
0

37

0

На півдні Вінниччини, влада нарешті приводить до ладу 16 км руїн, що звуться дорогою

На півдні Вінниччини, влада нарешті приводить до ладу 16 км руїн, що звуться дорогою

 Проводять ремонт дороги на відрізку 16 км в Мурованокуриловецькому районі 


 В Мурованокуриловецькому районі Вінниччини ремонтують дорогу на відрізку Вербовець - Муровані Курилівці - Роздолівка. Протяжність відрізку 16 км.

Про це повідомляє прес-служба Вінницької облдержадміністрації.

Дорога була в такому стані що нею складно було проїхати не те що легковикам, а й вантіжвікам і автобусам.

Для уникнення ускладнень в пересуванні на даній частині дороги та відповідно до звернень жителів населених пунктів Вербовець, Муровані Курилівці, Роздолівка були проведені перемовини з ПАТ «Укргідроенерго» м. Вишгород Київської області з метою залучення коштів та проведення ремонтних робіт. Результатом даних перемовин за участю Вінницької обласної державної адміністрації та районної державної адміністрації стало виготовлення проектно-кошторисної документації і виділення коштів на проведення ремонту вищевказаної дороги.

Через даний відрізок дороги на будівництво Дністровської ГАЕС перевозиться щорічно 30-40 тис. тонн будівельних матеріалів та обладнання, що значно здешевлює вартість будівельно-монтажних робіт. А тому за рахунок економії коштів розпочато ремонт дороги в с.Вербовець, який планують завершити до 1 листопада цього року.

На півдні Вінниччини, влада нарешті приводить до ладу 16 км руїн, що звуться дорогою

Роботи проводить ТОВ «Автомагістраль-Південь» м. Одеса. Будівельні матеріали частково використовуються з кар’єру, який виділений із земель району Новодністровській ГАЕС, що дозволить здешевити вартість ремонтних робіт на дорозі, пришвидшити введення її в експлуатацію. При цьому буде поліпшено автобусне сполучення між населеними пунктами району, а також в напрямках Молдови, Балканських країн, на міста Львів, Хмельницький, Кам’янець-Подільський, Київ, Дніпропетровськ, Харків та ряд інших.

ВИННИЦА.info


0
0